2777
2789
عنوان

خسته شدم

62 بازدید | 4 پست

من ۱۶ سالمه و خانواده ام به شدت منو اذیت میکنن امروز  اومدم کمک مامانم آهنگ گذاشتم جارو بکشم گفت الهی یا من بمیرم یاتو چرا هنوز فارسی تو کار نکردی گفتم از صبحه تو سر پایی منم دارم کمکت میکنم وقت شده مگه ؟؟؟

گفت چرا اینجوری جارو میکنی ؟؟

گفتم مامان چطوریه اه صبر کن یکبار دیگه میخوام بکشم بازم انقدر آشغال ریختین با یکبار جمع نمیشه اومد منو زد 

گفت هر چی بهت احترام میگذارم تو هیچی  مو هامو کشید سرمو محکم کبوند به مبل منم دیدیم داره میره حموم از لجش آب گرم کن رو خاموش کردم تو حموم داشت التماس میکرد آب گرم کن رو یه نگاه کن اومده 

غر غر درستو بخون پدرتو در میارم اومده قیافه میگیره 

منم دیروز مهمون داشتیم من یکم تند باهاش برخورد کردم چون اذیتم کرده بود و چون به سوگلی سلطان (داداشم)

بی ادبیزکردم که ۸ سالشه و دهنمو سرویس کرده با من  اینجوری رفتار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.