2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ نفر برا مهمون خوبه دیگه

دم دستی هم اگه ملامین دوس داری که خوبه

اگه نه یکی دو سال دیگه برا تنوع دم دستی یه۶ یا ۱۲ نفره هرچی دوس داشتی بخر

ولی الان دیگه چیزی اضافه نکن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم سرویس ارکوپال ۶ نفره مقصود میدونی قیمتش چنده؟؟؟

بزن توی سایت ها و دیجی کالا قیمتش هست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بستگی به میزان رفت و امدتون هم داره. ما خیلی کم برامون مهمون میاد و ۱۲ نفر بیشتر نشده. هم ارکوپال خریدم هم چینی. چینی هام آکبند موندن هنوز. ارکوپالم ۱۲ نفره هست هم دم دست خودمه هم مهمون میاد . ملامین برای مسافرت ‌و بیرون خریدم و فقط زمان اسباب کشی و موقعی ک بچم کوچیک ازش استفاده کردم. 

ولی در کل سرویس کامل چینی بکار نمیاد 

یعنی دیگه چینی نخرم

نه دیگه ۳۰ نفره زیادم هست که خریدی

انقد چیزای دیگه هست بخری که حالا فعلا چینی نخر

یا اخرکار اگه پولی برات موند بخر یا بزار دو سه سال بعد ازدواجت بخر

من خودم بعد چندسال ۶نفره دم دستیم رو دیگه ازشون خسته شدم دلم میخواد چیزی جدید بخرم

الان دیگه چینی نخر

حتی میتونی ۶نفره از ارکوپال مهمونت بزاری برای دم دستت، جدا بزار که قاطی نشه 

من که ۱۲ نفره برا مهمون بیشتر استفاده م نشده