2777
2789
عنوان

ثبت نام غیر حضوری فرهنگیان

193 بازدید | 10 پست

دوستانی که میدونن لطفا کمک کنید.

چون میگن امسال تازه اضافه شده و پارسال اینطوری نبوده

برای ثبت نام غیر حضوری باید یه فرم سلامت جسم رو پر کنیم،

که اونم یه فیلد داره،کع باید بری دکتر و آزمایش اینا انجام بدی.که اجباری هست و نباید خالی بمونه

میدونید باید چیکار کنیم؟همه میگن انجام نده میری اونجا خودشون میگن انجام بدی

ولی میگم این امسال اضافه شده نکنه اولین و آخرین آزمایش قراره همین باشه؟

من همون اول سلامت جسم رو زدم مال من فقط گروه خونی خواست که شرایط رفتنش رو نداشتم شانسی زدم میگن قرار ...

اره منم اول زده بودم نداشت

الان داره

بنظرت بیخیالش بشم؟

دیگه دوباره ازمونشو ندم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه چرا باید دوباره بدی من دوباره ندادم

من میدونم دیگه

الان انجام نمیدم

ثبت نام رفتنی،توف میکنن تو صورتم میگم چرا انجام ندادی همه انجام دادن😂

کد رهگیری ده رقیه درسته؟

میدونستی این جدیده ۵ رقمی میده؟

البته که اون ده رقمی ها هم،۵ رقم اولش تکراری بود ولی خب

من میدونم دیگهالان انجام نمیدمثبت نام رفتنی،توف میکنن تو صورتم میگم چرا انجام ندادی همه انجام دادن😂 ...

من گروه خونی رو هم اشتباه زدم😂 نه بابا بیخیال خیلی مهم نیست این همه ادم با اون یکی ثبت نام کردن

من گروه خونی رو هم اشتباه زدم😂 نه بابا بیخیال خیلی مهم نیست این همه ادم با اون یکی ثبت نام کردن

اخه میدونی

من تو کارنامه های سلامت

بجای اینکه وضعیت سکونت رو با خانواده بزنم،

فکر کردم داره وضعیت سکونت در دوران دانشجویی رو میگه و زدن خوابگاه دولتی😂

اصلناااااااااا

دیوونه میشم اخر،

من همون اول سلامت جسم رو زدم مال من فقط گروه خونی خواست که شرایط رفتنش رو نداشتم شانسی زدم میگن قرار ...

منظورتون همون آزمایشی هست که آخرش تیک زدیم که بریم بدیم ؟ اونو قراره خود دانشگاه بهمون بگه کجا بریم یااا؟

منظورتون همون آزمایشی هست که آخرش تیک زدیم که بریم بدیم ؟ اونو قراره خود دانشگاه بهمون بگه کجا بریم ...

آزمون سلامت جسم و روان برای همه‌ی دانشجوها و همه‌ی دانشگاه‌هاست و زیاد چیز مهمی نیست. همین که کد رهگیری وارد بشه کافیه و یه جورایی میشه گفت حالت نمادین داره. ولی دانشجوهای دانشگاه فرهنگیان زمان استخدام که معمولا اواسط ترم اول هست باید مثل سایر ارگان‌ها که قبل از استخدام چکاپ دارن، آزمایش بدن. این آزمایش اصلا ارتباطی به اون آزمون‌ها نداره و خود دانشگاه میگه که کجا و چه زمانی باید انجام بشه.