2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

18سالمه حدود3/4 ساله درگیرشم اولا قرص هورمونی خوردم که بیشتر گند زد به همه چی از بهمن 402قط کردم چها ...

گلم قرص هورمونی هایی ک داد بهت دکتر چی بود و اینک  عایا پریود منظم داشتی؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

گلم قرص هورمونی هایی ک داد بهت دکتر چی بود و اینک عایا پریود منظم داشتی؟

اول ال دی داد دوسال خوردم دکترمو عوض کردم بهم مارلین و موتا داد بعد یه سال و نیم باز عوضش کرد اسم اخری یادم نیس ولی خیلی عوارض داشت منم نخوردم الان خودم شروع کردم به درمان سنتی خیلی بهتره از عوارض اون لامصبا

چیکار کردی که داری بهتر میشی به منم لطفا بگو خسته شدم دیگه

چای سبز و نعنا فلفلی گرفتم یه روز در میون میخورم یه وعده غذامو حذف کردم که به دفع سموم بدن کمک میکنه از دوسین و ماساژ سیاهدانه و اجر گرم استفاده میکنم وقتی حوصله داشته باشمم از حبوبات و اینا استفاده میکنم و قرص گیاهی ویتاگونس و پونیکا این ماه باز میرم سونو امیدوارم بهتر شده باشه

عزیزم برا درمان چیکار کردی منم ماه بعد مبرم ازماش میدم

والا پیاده روی میرم رژیم گرفتم تا حدودی 

قرص دوفامد میخورم برا تنظیم پریودیم 

قرص متفورمین میخورم 

این ماه هم باید برم سونو بدم چون می‌خوام اقدام کنیم برا بارداری باید سونو بدم اگه کیست نبود دارو و آمپول تحریک تخمدان استفاده کنم که من بعید می‌دونم کیست نباشه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...