2777
2789
عنوان

دعا نویس گفت طلاق بگیر

1561 بازدید | 77 پست

من با همسرم تفاهم ندارم و قصد دارم جدا بشم 

رفته بودم که ی کاری کنه که همسرم به جدایی راضی بشه که خودش گفت شما ستاره های بختتون به هم نمیخوره و حتما جدا شو و اگه برگردی دوباره همین وضعیت پیش میاد... شما اینو قبول دارید که ستاره دو نفر به هم باید بخوره ؟ (لطفا حتی اگه اعتقاد ندارید بی احترامی نکنید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستم بگم دعا نویس غلط کرد که گفتی توهین نکنید

با عقلت تصمیم بگیر

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

زندگی تو با حرف دعا نویس پیش می بری 

عقل داری با اون تفکر کن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیز دلم این افراد شیطانی هستن

شیطان هم همیشه باعث شر میشه

اون فرد حرف شیطان رو زده

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

برید مشاور 

و زوج درمانی رو امتحان کنید

اگر پاسخ نداد، جدا شید

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐