2777
2789
عنوان

هیچ چیز قوی تر از صبر و زمان نیست

20203 بازدید | 1493 پست

دوستان عزیزم،

در روایت آمده که فرزند ما مهدی«عج»غیبت طولانی خواهد داشت.بخاطر طولانی بودن غیبت؛

یک عدّه شک می‌کنند و میگن:نکنه اصلش دروغ باشه🤔؟ 

یک عده هم پای کار می ایستند ومیگن:وعده خدا حقِ و دیر یا زود هم زمانش میرسه✌️

این ها خیلی اذیت میشن، تحت فشار قرار میگیرند ،توهین می‌شنوند ،شکنجه میشند ،کشته میشند..

اما همچنان با استقامت و صبر پای آرمانشون ایستادند.🤚

گروه اول به کنایه به گروه دوم میگن:

«مَتی هذالوَعد ان کُنتُم صادِقین »

این وعده ای که میدید زمانش کِی هست اگر راست میگین؟

شما که میگید امام زمان میاد،پس کو ؟! 

غافل از اینکه اصل امتحان ایمان و صبر دقیقاهمینجاست.

🌿امام حسین ع میفرماید:

هر کس در عصر غیبت به آزار،اذیت،تکذیب ها صبر کند، همانند کسی است که با شمشیر در کنار رسول خدا (ص) مبارزه می‌کند.بحارالانوار 🍀

🌿با نوشتن لبیک.یا.مهدی#   در ثواب تاپیک سهیم بشیم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

⬅حالا پاداش شون تو دنیا چیه ❓️

☀️ بله درست حدس زدید 

ظـــهور موفور السرور امام زمان خودتون ❣️

و چه پاداشی برای دنیا و آخرت از این بهتره

😍✌️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

⬆⬅قرار نیست معجزه بشه ، این کار دست من 

و تو رو می بوسه ❌

همت و اتحاد میخواد

هستی پای کار ؟

بسم الله 👇

✳️ امام صادق عليه السلام فرمودند:

🌿اگر قرار بود کارها برای مهدی به خودی خود درست شود؛ کار برای رسول خدا درست می شد

و دندانهایشان نمی شکست و صورتش زخم بر نمی داشت.هرگز چنین نیست، به خدا سوگند؛ 

تا وقتی شما آماده نشوید و برای آمدنش تلاش نکنید و عرق و خون از پیشانی شما نَچِکد کار او سامان پیدا نمی کند. 🌿

(الغیبة النعمانی ص ۲۸۳)🌹🌿

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🔴 هراتفاقی‌افتاد،نمـازهایت‌را،ازیادنبـر!! 

مصیبتِ‌کسی‌که‌نمازنمیخواندبه‌مراتب

بیشترازشیطان‌است،

شیــطان‌برای‌آدم سجده‌نکرد،

امـاکسی‌که‌نمازنمیخوانـد

برای‌خداسجده‌نمیکند... 

🕊نمـازکلیدِ‌سعادت‌ِدنیاوکلیدِ‌بهشت‌است

هرگز‌ازنمازهایت‌دست‌نکش...!!!

🌹سلام دوستان 

تاپیک شروع نماز و نماز اول وقت داریم. 

اگر دوست دارین شروع کنید  بسم الله

بهم بگین تا تگتون کنم 💖

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

✍دین داری در آخرالزمان 

💠 عن النبي (ص) أنه قال:

«يأتي علي الناس زمان الصابر منهم علي دينه كالقابض علي الجمرة ؛ رسول خدا فرمود:زمانی

بر مردم می آید كه ماندن بر دین حق ، مانند 

نگه داشتن گلوله آتش در دست است» ☄️

⬅⬅(مستدك الوسائل ، ج 12 ص 33)

آيا هنوز وقت آن نرسيده است؟!

🥁باید طبلش را بزنند تا بيدار شويم ؟كه امروز دیندارى سخت ‏تر از نگاهداشتن آتش در دست است..؟

🌟اللّٰهُمَّ وَأَعِذْنا مِنَ السَّأْمَةِ وَالْكَسَلِ وَالْفَتْرَةِ فی امره)

خداوندا ! ما را از خستگی و تنبلی و سستی در مسیر یاری حضرت مهدی علیه‌السلام پناه بده.!

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

💥در آخرالزمان خیلی ها میگن امام زمان دروغه!!!

💥فَاصبِر اِنَّ وَعدَ اللّهِ حَقُّ.

💌صبر کن

قطعا وعده‌ خدا حق است.

📚روم/آیه۶۰

https://uupload.ir/view/img_20240917_120749_463_8oyo.mp4/

دستتون روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

😓 تشدید اختلافات شیعیان پیش از ظهور 

🔻امام حسن علیه السلام فرمودند:

«آن امری را که منتظرش هستید🌻

-فرج و ظهور امام زمان عج - محقق نخواهد شد،   مگر در زمانی که برخی از شما از برخی دیگر برائت و بیزاری بجوید ، و گروهی گروه 

دیگر را لعنت کند،و بعضی بر روی بعض دیگر 

آب دهان بیندازد، و برخی به کفر برخی دیگر شهادت بدهند.»

راوی عرض کرد:

در آن زمان خیری وجود نخواهد داشت❓️

🔺️حضرت فرمودند‌:

همه خير در همان زمان است.

در آن زمان است که قیام کننده ما قیام می‌کند 

و همه (پراکندگی و تفرقه و اختلاف ودشمنی) 

را برطرف می‌کند.

📚 بحارالأنوار ، باب (۲۵):، ج ۵۲، ص

لبیک.یا.مهدی#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🌸 فتح الهی نزدیک است.

از رسول خدا (ص) نقل شده که فرمود:

مردم! بشارت باد بر شما فرج مهدی (عج) چون وعده خدا تخلف پذیر نیست و حکم او برگشت ندارد و او حکیم و آگاه است و براستی فتح الهی نزدیک است

(یوم الخلاص، ص۲۲۶)

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

امام محمدباقر (علیه‌السلام):

فَیاطوبی لِمَن أَدْرَکَهُ وَ کانَ مِن أنصارِهِ، وَ الوَیلُ کُلُّ الوَیلُ لِمَن خالَفَهُ وَ خالَفَ أَمرَهُ وَ کانَ مِن اعدائِه.

خوشا به حال آن کس که زمان حضرتش را دریابد و در جمع یاوران او باشد،

و بدا و بسیار بدا به حال کسی که با او مخالفت و ستیزه کند و از حضرتش فرمان نبرد و در زمره دشمنانش درآید.

بحارالانوار، ج ٥٢، ص ٣٤٨

▫️ای بهانه‌ی هرچه انتظار!

ای خوش‌ترین انتظار!

کی می‌رسد روزگار دیدار؟!...

سلام بر تو ای آخرین حجت خدا!

✨ السلام علیک یا حجةَ اللهِ وَ دلیلَ إرادَتهِ

❗️منتظران ظهور او.....

❤️ امام #سجاد علیه السلام فرمودند: اى ابو خالد مردم زمان غيبت او كه معتقد به امامت او هستند و منتظر ظهورش ميباشند از مردم هر زمانى برترند زيرا خداى تبارك و تعالى عقل و فهم و معرفتى به آنها عطا كرده است كه غيبت نزد آنها چون مشاهده است و آنها را در اين زمان بمانند مجاهد در ركاب رسول خدا صلّى الله عليه و آله با شمشير قرار داده است آنان بحق مخلصان و بدرستى شيعيان ما و داعيان بدين خداى عز و جل در پنهان و آشكار ميباشند و فرمود انتظار فرج از بهترين اعمال است.

📚كمال الدين جلد ۱ صفحه ۳۱۹