2777
2789
عنوان

بیمارستان چشم پزشکی برای عمل

117 بازدید | 13 پست

بیمارستان چشم پزشکی برای عمل آب مروارید بابیمه سلامت در کرج..

جایی رو میشناسید معرفی کنید 

چندجاپرسیدم امابااین بیمه قرارداد نداشتن ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک بصیر ہم خیلی خوبہ اگہ بیمہ تکمیلی ہم داشتہ باشی عالی میشہ

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
تامین اجتماعی رایگان نیست اما پول کمی میگرنپسرم خواست بیمارستان نور عمل انحراف چشم انجام بده گف ۳۵ ت ...

من خودم ۴ ماه پیش بیمارستان نور با هاشمی وزیر بهداشت فمتولیزیک کردم و ۶۰ میلیونم دادم اصلا راضی نیستم انگار ن انگار عمل کرده 😑

چه بد شما عمل انحراف داشتید آخه میگن احتمالا باید دوباره تکرار شه عملش

نه بابا انحراف چیه من برای حذف عینک رفتم با ضعیفی ۱.۵ و ۱.۷۵

و آستیگمات ۱.۵ و ۱.۷۵ حدود ۵ ماهه عمل کردم ی نمره استیگمات مونده اون هاشمی خر هم عملم کرد که میگن خوبه همه چی شانسه