2777
2789

سلام دوستان

۳ عدد فرمول کرم سفید کننده داعمی دارم خیلی قوی و عالی هستن خودم و خواهرام همه ازش استفاده کردیم چند ساله ابجی هام دارن استفاده میکنن پوست را خراب نمیکنه صد در صد تضمینی هست و فوق‌العاده سفید و صاف میکنه لک های بارداری و ارثی. را هم از بین میبره

سه عدد فرمول هستند

عروس عمانی برای کل بدن و صورت ۵۰

وی ای پی فقط صدرت ولی خیلی قوی۵۰

دست و پا ام روشن کننده فوق‌العاده ۵۰

دو عدد بخواید میشه ۸۰

همه را بخواید ۱۰۰ میشه

آیدی من توی روبیکا هست برای مشاهده و خرید ممنون میشم پیام بدین حمایت کنید لطفا🥺

@Cosmetich

مطمئنی جواب میده؟خیلی ارزونه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تاپیکتو دیدم واسه دخترم خوشحال شدم که میتونه پوستشو روشن کنه همش تبلیغ اه

نه واقعا من دارم این فرمول را میفروشم خدای جواب میده و سفید میکنه من تازه نی نی سایت ثبت نام کردم توی دیوار بیشتر از ۱۰۰ تا فرمول فروختم خداروشکر تاحالا مشتری ناراضی نداشتم