2777
2789
عنوان

زایمان

151 بازدید | 20 پست

خانمامیتونیدراهنماییم کنیدهفته ۲۲هستم ولی یه فیبروم ۱۳سانتی درقسمت سابسروزال دارم نمیدونم طبیعی میشه زایمان کردیابایدسزارین بشم میشه راهنماییم کنیدممنون

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این خیلی تخصصیه 

ما نمیدونیم 

باید از دکترت بپرسی خب 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من زندایی ام همین بود سر دخترش آخری فیبروم داشت هم باردار بود سزارین شد اول بچه درآوردن هم فیبروم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من زندایی ام همین بود سر دخترش آخری فیبروم داشت هم باردار بود سزارین شد اول بچه درآوردن هم فیبروم

نمیدونی نوع فیبرومش چی بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفتم بیمارستان میلاددکترش میگه بایدطبیعی باشه چون اگه حین سزارین خونریزی بندنیادممکنه رحم ودربیاریم منم سره همین ترسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندتادکتررفتم یکی میگه بایدحتماسز بشی یکی دیگه میگه نه خطرداره حتمابایدطبیعی بشه بخدانمیدونم چیکارکنم شباازاسترس خوابم نمیبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۲۵هفتم ؛چندتا هم فیبروم دارم،فک کنم احتمال زیاد سزارین بشم،بااین فیبروما ک پاره میشیم طبیعی

کدوم بیمارستان میخوایدبرید؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونی نوع فیبرومش چی بود؟

نه فقط یادم بردنش آزمایشگاه گفتن خوش خیم خداروشکر مشکل نداشت بچه اش سالم بدنیا اومد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم