2777
2789

رشتم علوم تربیتیه میگن خوبه بگیرید و باید بفرستید برا یه مدرسه چطوریه میتونید کمک کنید عکس بفرستم یا آیدی ایتا بدم کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش اموزان هست اگر قراره از کشور خارج بشن (آقایان) اگر گواهینامه بخوان ب ...

چرا دیگه میگم دارم این رشته رو میخونم میگن بگیرید برا بیمه خوبه و از این حرفا ولی بلد نیستم چطوری یعنی کلیپش هست نمیدونن چطور بزنم برا یه مدرسه 

خب دارم میگم رشتم علوم تربیتیه 😂

آهان نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داد

گرفتنش که باید درخواست بدی به دانشگاه ولی بعدشو چیکار کنی نمیدونم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چرا دیگه میگم دارم این رشته رو میخونم میگن بگیرید برا بیمه خوبه و از این حرفا ولی بلد نیستم چطوری یع ...

عزیزم شما مدرسه نمیری که بخوای بفرستی برای مدرسه 

گواهی از دانشگاه باید بگیری که اونم نیاز نیست وقتی کارت دانشجویی داری

برای بیمه تحصیلی هست که اگر جایی بیمه نداری با همون کارت دانشجویی برات انجام میشه 

عزیزم شما مدرسه نمیری که بخوای بفرستی برای مدرسه گواهی از دانشگاه باید بگیری که اونم نیاز نیست وقتی ...

عع یعنی هیج جا بکار نمیاد والا میگن عین بیمه میشه انگار ۴ سال بیمه کردن دانشجو رو از ۳۰ سال سابقه کاری کم میشه پس الکی گفتن؟