2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه توصیه به من بکنورودی دهمم تجربی ، چه عواملی باعث موفقیتتون شد؟

پیوستگی مشاورخوب مادر. پشتیبان .و تست زیاد وساعت مطالعه بالا.. اساتیدخوبی هم داشتم ومدرسه نرفتن.درکل ازالان عزیزم روی زیست وشیمی چندبرابر ریاضی فیزیک کارکن و تست بزن ازمون ماز شرکت کن وحتما تحلیلش کن کتاب تست هم خیلی سبزهاروبگیر اوکین. شیمی ولی مبتکران بهتره درکلروی تشریحی هام وقت بزار

پیوستگی مشاورخوب مادر. پشتیبان .و تست زیاد وساعت مطالعه بالا.. اساتیدخوبی هم داشتم ومدرسه نرفتن.درکل ...

مدرسه نرفتن دقیقا یعنی کی؟ 

@rb1388 فکرکنم سال اخر باید بمونیم نونه فقط بخونیم چون ممکنه مدرسه تایممونو بگیره نه؟ البته بستگی داره ببینیم اگه مفید فقط رو کنکورمون وقت میذاره بریم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

مدرسه نرفتن دقیقا یعنی کی؟ @rb1388 فکرکنم سال اخر باید بمونیم نونه فقط بخونیم چون ممکنه مدرسه تایمم ...

آره سال آخر و بمونیم خونه بهتره ولی نمیدونم مدرسه میذاره یا نه