2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری .کمک لطفا 😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست
وای دمیتروننننن منو داغون کرد خودمو بستم به انجیر خیسونده، آلو، خورش بامیه، کره و شکر(لقمه درست میک ...

لعنتی نمیشه نخورمش ی روز نخوردم انقد بالا اوردم ک سریع دوباره خوردمش

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بامیه هم خوبه من خوردم

وااای من اینقدر حالم بد بود روغن زیتون رو خالی میخوردم  

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

منم انقدر یبوستم زیاد شده که حد نداره

کار من از اینایی که دوستان گفتن گذشته

شیاف و تنقیه فعلا یکم کمک میکنه.امروز دکتر بودم

گفت اگه ۵ روز شکمت کار نکرد باید بری بیمارستان

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من بخاطر دیمترون اینطور شدم

وای دمیتروننننن منو داغون کرد

خودمو بستم به انجیر خیسونده، آلو، خورش بامیه، کره و شکر(لقمه درست میکردم صبحونه)  الان یه کم بهترم

میتونی بری داروخانه هم بپرسی ملینی که مناسب بارداری باشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
منم انقدر یبوستم زیاد شده که حد نداره کار من از اینایی که دویتان گفتن گذشته شیاف و تنقیه فعلا یکم ...

وای عزیزم😕

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
وای چقد چندشه من یه بار اومدم باقاشق بخورم اوق زدم من با یه چیزی قاطیش میکنم ک صرفا مزه زیتون نباشه& ...

با کاهو قاتی کن 

خیلی بده خیلی.اعصابم داغون شده دیگه

میدونم چی میگی زنداداشم خیلی یبوست بدی هم تو بارداری هم بعد زایمان داشت.

شما یهویی اینجوری شد؟

میدونم چی میگی زنداداشم خیلی یبوست بدی هم تو بارداری هم بعد زایمان داشت. شما یهویی اینجوری شد؟

من از قبل این مشکل و داشتم اما اوایل بارداری خوب بودم کاملا بد یهو شروع شد

با هیچیم درست نمیشه

همه وقتم داره پای آب خوردن و ملین های خونگی و داروخونه ای میره اما انگار نه انگار

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
من از قبل این مشکل و داشتم اما اوایل بارداری خوب بودم کاملا بد یهو شروع شد با هیچیم درست نمیشه همه ...

آخی خیلی سخته ... ایشالله بهتر شی عزیزم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من از قبل این مشکل و داشتم اما اوایل بارداری خوب بودم کاملا بد یهو شروع شد با هیچیم درست نمیشه همه ...

ان شاالله زودتر خوب بشی واقعا اذیت کننده س