2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری .کمک لطفا 😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 63 پست
یکی به داد من برسه هفته۲۰هستم کمرد درد دارم طبیعیه؟

اره گلم منم تا 4/5ماهگی همینطور بودم وقتی لم میدی به پهلو لم بدی اصلا به کمر لم نده به دنده هات فشار میاره بچه دردش بیشتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه ممنونم تشکر که اومدید انقدر حالم بده نمی تونم تک تک جواب بدم برم شروع کنم راهکاراتونو انجام بدم 😢😢

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

موسیلیوم هم خوبه اما همون اسفرزه هست که به صورت قرص شده

سعی کن اینا رو هر روز رعایت کنی اگه یه روز رفتی دسشویی نگی دیگه خوب شدم بی خیال بشی 

دوستم بچه ش تازه به دنیا اومده میگفت بدترین چیز بارداری یبوسته مخصوصا کم کم بگذره ممکنه شدیدتر بشه

هر روز این خوراکی های مفید رو رعایت کن

آلو.. سبزی خوردن زیاد... سالاد و روغن زیتون زیاد.. انجیر.. برگه زردالو... گلابی و میوه های ملین...آب ولرم زیاد

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من بخاطر دیمترون اینطور شدم

وای دمیتروننننن منو داغون کرد

خودمو بستم به انجیر خیسونده، آلو، خورش بامیه، کره و شکر(لقمه درست میکردم صبحونه)  الان یه کم بهترم

میتونی بری داروخانه هم بپرسی ملینی که مناسب بارداری باشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بازم به دکترت بگو ولی اینا بخاطره نشستن زیاد و فشاری که بچه داره به دنده هات میاره کم کم ممکنه معده و رود هات هم درد بگیره البته اوخر بارداری که بچه بزرگتر میشه این درد معمولا میاد سراغت هر چند بارداریت باهم متفاوته 

واسم دعاکنید انشاالله سالم بدنیا بیاد وحالش خوب باشه اخه دخترم۸ماهش بود که باردارشدم ۸ماهه هم زایمان ...

انشالله به خوبی وسلامتی این دوران هم میگزره و بدنیا میاد

عزيزم شربت شير منيزيم عاليه از داروخونه تهيه كن. بادام بخيسون تو گلاب صبح بدون پوست بخور هم كلسيمش خيلى زياده هم ملينه. خاكشير با آب ولرم هم خوبه

تیکر تولد دخترمه❤️فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ

عزیزم دیدی نمیاد بلندشو ... خاکشیر رو با اب جوش بذار خیس بخوره ... یه قاشق روغن زیتون با میوه ای چیزی بمال قشنگ بجو ...چون ادم خالی نمیتونه روغن بخوره بعد یه ربع بیست دیقه خاکشیرو ک ابش ولرم شده بخور نصفشو ... ۵بعد بقیش رو ... در همین حین قدم بزن ... دستشویی نرو ... تا وقتی حس کنی مدفوعت در حد ابکیه و ببخشید 😏خودت خارج شدن باد ابکی رو حس میکنی اونموقع برو یه کوچولو زور بزن تا بیاد ... 

ولی بعدش دیگه مراعات کن ... برنج رو ب حداقل برسون و فعلا نخور تا رودت بهترشه ... نون هم حتما نان جو ... تو غذاتم سبوس گندم بزن ... سوپ بخور .... هویج بریز توش ... ماکارونی نخور ... تو غذاهاتم روغن زیتون بزن.

از همه ممنونم تشکر که اومدید انقدر حالم بده نمی تونم تک تک جواب بدم برم شروع کنم راهکاراتونو انجام ب ...

به خودت استرس نده فعلا فقط به فکر خودت باش و همه چیزای ملین بخور خوب میشی انشاالله