2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری .کمک لطفا 😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 63 پست

خاكشير زياد نخوري كه خوب نيس

تخم شربتي هم كه يبوست مياره !

دو تا خرما با چاي داغ بخور الان. نه بيشتر

الان فصل پرتقاله. چهار تا پرتقال با هم بخور تا اثر كنه

اگه ميتوني از جايي هلو پيدا كني هم خوبه

آلوبخارا قويه. نخوري بهتره

صبح ك بيدار ميشي دو ليوان آب ولرم ناشتا بخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای رفع یبوست شیره انجیر بخر بخور اگر پیدا نکرده خودت درست کن یا شیرینی هایی که با شیره انجیر هست بخر از عطاری روشم گل سرخه.ماست اگر میخوری یا دوغ حتما توش گل سرخ بریز.

گلابی و کاهو بخور انجیر خشک رو هم میتونی پنج تاشو تو اب بخیسونی بعد با آبش با هم بخوری.یک قاشق غذاخوری خاکشیر با یک لیوان اب جوش و یک قاشق غذاخوری عسل شیرین کن صبح ناشتا بخور.

کلم و موز هم غعلا نخور سیب رو هم هیچوقت با موز باهم نخور.

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
دوشنبه نوبت دکتر دارم تا اون موقع چیکار کنم 

شب قبل خواب جوشونده ي الو بخارا بخور ده پونزده تا الو رو بجوشون وبخور 

فقط دقت كن بعدش چيزي نخوري صبح ك بيدار شي حل ميشه

NObody dies a virgin , life fucks us all

عزیزم نگران نباش و هول نکن که الان زودی چیکار کنم... باید با صبر و حوصله ی سری عادت ها رو تو زندگیت بیاری.. یبوست تو بارداری خیلی بده...منم الان آخر ماه دومم و چند تا قرص دمترون واسه تهوع خوردم حدود ده رو دسشویی نکردم بدبخت شدم یعنیا.... الان چند روزه دارم مراعات میکنم تازه امروز بهتر شد

ببین انجیر خشک رو از شب قبلش تو آب جوش خیس کن خنک شد بذارش تو یخچال.. صبح آبش رو بخور و بعد دوباره توش آب بریز بریزش تو مخلوط کن حالت معجون میشه هر روز بخور هر چی بیشتر بهتر.. انجیر واسه جنین خیلی خوبه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

من با خاکشیر و تخم شربتی و آب ولرم و انجیر و آلو ‌‌و... خوب نشدم دکترم برام موسیلیوم نوشت.پودره با آب قاطی میکنم یه لیوان صبح میخورم یه لیوان شب‌.معجزه کرد واسم‌.منم به حال گریه افتاده بودم.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
عزیزم  بسلامتی فقط حتما اگه هنوز اون مشکلو داری درمانش کن منظورم خونریزی مقعدی

مرسی عزیزم نه الان دوهفته ایه ک خیلی بهترشدم بازم میترسم بزرگترین معضل تو بارداری واسم دسشویی رفتن شده فراریم ازش استرس میگیرم

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

به جز انجیر که روتینت باشه چند کار دیگه هم انجام بده

خاکشیر البته با آب گرم

تخم شربتی هم خوبه

اسفرزه هم خوبه اینا رو دکتر من گفت عیب نداره البته تو اینا زیاده روی نکن هر روز ی کدوم رو درست کن مخصوصا اسفرزه خیلی خوبه

روغن زیتون خیلی زیاد.. هم خالی هم با سالاد

آلو تا میتونی... من یک مدته به خاطر ویار آلو خام نمیتونم بخورم امروز خورشت آلو اسفناج پختم با کلی روغن زیتون واقعا معجزه کرد برام

سعی کن برنج و نون سفید رو حذف یا خیلی کم کنی.. برنج قهوه ای برا خودت بپز و نون جو و سبوسدار یا هفت غله

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

نمی خوام بترسونمتون اما من تو بارداری که یبوست گرفتم جدیش نگرفتمبعدشم شب زایمانم شوهرم برام کباب چنجه درست کرد که توان زور زدنو داشته باشم 😁اما خب کباب خودش سفت کنندست موقع زایمان از فشار زیاد کلا همورئیدم زد بیرون یعنی بیچاره شدما تا چند ماه بعد هم با گریه از دستشویی میومدم بیرون تا چهار پنج ساعت بعدش درد داشتم خدا قسمتتون نکنه😢