2777
2789
نه کلن گریم نمیاد..... یعنی نمیتونم گریه کنم.... نمیتونم به خودم اجازه بدم گریه کنم..... نمیدونم فهم ...

اره فهمیدم چی میگی

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کتاب چی بود؟...اگه طبق کتاب پیش برم بهم کمک میکنه؟

قطعا میکنه اگه رعایت کنی کامل و اوایل خیلی آذین میشی ولی تاثیر زیاد داره من خودم کم‌کاری کردم دوباره برگشت

کتاب solving maladaprive daydreaming

من از یه کانال تکراری با ترجمه دانلود کردم 

ما تو اون گروه رقابتی بیشتر از ۹۰درصد ادم های کمالگرا استرسی و تنهایی بودن

کدوم گروه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

قطعا میکنه اگه رعایت کنی کامل و اوایل خیلی آذین میشی ولی تاثیر زیاد داره من خودم کم‌کاری کردم دوباره ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

وای منم عاشق خواهرت شدم...میشه یکم بیشتر بگی دربارش؟...خواهر شما به قدرت نوشتن هم اعتقاد داره؟

منظورت اینه که افکارش رو بنویسه ؟ نه چندان ولی به شدت به برنامه ریزی معتقده و برنامه هاشو می‌نویسه خواهرم مقید و مذهبیه ، دروس ریاضی و فیزیک تا سطح دکترا رو به هر زبانی که باشه تدریس می‌کنه ، کنکور کشورهای دیگه رو تدریس می‌کنه درآمد فوق العاده بالا داره ، برنامه نویسی های رشته ش رو آموزش میده و پروژه میگیره ، مشاوره تحصیلی میده دکترا هم دانشگاه تهران هم دانشگاه چند تا کشور دیگه بورسیه شده ، توی مقاله های isi کمک می‌کنه خودش هم چند تا مقاله isi داره 

اینا رو میگم که بدونین رویا پردازی الزاما به معنی متوقف شدن و فکر کردن نیست خواهر من به شدت پویا و پر تلاشه و این رویا پردازی ها ابزاریه برای انگیزه گرفتن و  رسیدن به هدف هاش 

خواهرم موقعی که نوجوان و کنکوری بود افکارش سطح پایین بود می‌گفت موفق بشم برم فلان جا ها تشویق بشم روی فلان کس ها کم بشه اینطوری اسمم رو بیارم بالا و... ،  کم کم افکارش رو رشد داد مدل فکریش شد اثر گذاری برم فلان کار ها رو برای کشور بکنم فلان رشد رو به وجود بیارم و واقعا الان اثرگذاری بالا داره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مثل‌دختر....

ای وخه.... یعنی چی... اتفاقن شوهر منم همینه زود اشکش در میاد.... ولی من نمیتونم گریه کنم...... روز عروسیم موقه خدا حافظی مامانم بابام ابجیم عمم مادر بزرم داداشم اینا همشون زار زار گریه میکردن من فقط بغض سنگین داشتم 

از چهار سال پیش تا همین امشب فقط یه روز گریه کردم اونم  پشت تلفن.... 

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

Maladaptive_daydreamers

تلگرام؟ایتا؟واتساپ؟

حذف شده؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨