2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم خیلی ناراحتم

1449 بازدید | 50 پست

الان ۲ ماه میگذره چیزاشونو پس فرستادیم 

بینهایت ناراحتم خیلی زیاد 

حس میکنم احساساتم به بازی گرقته شدن 

پسره یه ادم بسیار خودبزرگ بینی بود و اول خیلی خاکی و خوب و تمایل به صمیمی شدن داشت بعد از نامزدی و علنی شدن ماجرا کلا رفتارش تغییر کرد 

انگار نمیتونست سرعت این رابطه رو بپذیره یا حتی نمیخواست اینقدر سریع اتفاق بیوفته دوست داشت هنوز دوست باشیم باهم و هنوز قرار مدار بزاریم 

من خیلی دوسش داشتم بینهایت 

الان هرررررشب بهش فکر میکنم 

خدایا الان اون اصلا تو فکره? میفهمه با من چیکار گرده🥲دلمو شششششکست نابودم کرد من اولین تجربه عاشقیم بود😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حدود ی ماه پیش رلم ولم کرد منم اولین بارم بود عاشق شده بودم

الان بی حس شدم خوب میفهممت

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

یعنی اون ولت کرد؟

من ولش کردم من دیگ تحمل موندم تو رابطه ناپایدار رو نداشتم ولی میگفتمش اگ این رابطه تمام بشه دیگ هیچ راه برگشتی نیست به شوخی میگرفت اصلا جدی حرف نمیزد فک میکرد هیچوقت ولش نمیکنم ولی خیلی مودی بود یه روز منو میخواست به روز منو نمیخواست

من ولش کردم من دیگ تحمل موندم تو رابطه ناپایدار رو نداشتم ولی میگفتمش اگ این رابطه تمام بشه دیگ هیچ ...

اگه مودی بود ک همین بهتر اول رابطه تمومش کردی یلحظه به تمام سالایی ک قرار بود با یه آدم مودی سر کنی بچه دار بشی فکر کن