2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط یه تعدادی از خانوادش اومدن گفتن بیاین حرف بزنیم و اینا ک بابام قبول نکرد خودش و خانوادش خیلی م ...

بنظرم کارت درست بود وقتی ب این شناخت رسیدی و تحمل نداشتی 

بهترین تصمیم رو گرفتی .

بنظرم کارت درست بود وقتی ب این شناخت رسیدی و تحمل نداشتی بهترین تصمیم رو گرفتی .

پدرم دراومدااااا سوختم تو اوج عشق به تصمیم عقلانی گرفتن اوج نابودیه ۱۰۰ مردم و زنده شدم کاشکی خدا بدترشو سرش بیاره 😭

پدرم دراومدااااا سوختم تو اوج عشق به تصمیم عقلانی گرفتن اوج نابودیه ۱۰۰ مردم و زنده شدم کاشکی خدا بد ...

اسی جون خودتو سرگرم کن که بهش فکر نکنی تا برات کمرنگ بشه کم کم 

یاد خودم افتادم یاد دوران مزخرف بعد جداییم از همه بدم میومد یکسره پروفایلاشو چک میکردم و به معنای واقعی مردم ولی الان۶ساله از اون روزا میگذره و من ازدواج کردم و خیلی خوشبختم و خداروشکر میکنم تمومش کردم، نامزد منم خودشیفته بود یکسره بهم بی احترامی میکرد یکسره ایراد میگرفت همش از بالا بهم نگاه میکرد همش بی محلی میکرد

یه روزی واسه این که براش گریه کردی ام خودتو سرزنش میکنی 

یاد خودم افتادم یاد دوران مزخرف بعد جداییم از همه بدم میومد یکسره پروفایلاشو چک میکردم و به معنای وا ...

جددددی میگی خودشیفته بود 

ماا منم همین بود اونم خیلی زیادد 

اون ازدواج کرده؟؟؟