2777
2789
میدونم چقدرالان پشیمانی وبی قرار بچهات میدونم چقدر کلافه ای ولی یکم صبوری کن وبرنگرد قول میدم خودش م ...

خانواده ام اصلاً حامی نیستن خیلی میترسم ازشون یه خانواده متعصب افراطی و مسخره

گوه خورده هیچ غلطی نمیتونه بکنه بزار یکم آدم بشه عقلش بیاد سرجاش زیادی رو دادی

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اده مخشو بخورن خودش به غلط کردن میوفته صبور باش

منم همین فکر رو کردم که اومدم ولی از تهدیدهای همیشگی اش الان درس افتاده تو دلم که اگه بری طلاقت میدم و این حرفا

باهمین مشاوره ها خیلی هارو بدبخت کردید

آره تو خوبی .آدمهایی مثل تو میگن زن باید کتک بخوره چون زنه چون ضعیفه س چون مادره ..حق نداره زندگی کنه ..آدمهایی بی ریشه ای مثل تو که جنس خودتو ضعیف می‌دونی و تو سری خوری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

گوه خورده هیچ غلطی نمیتونه بکنه بزار یکم آدم بشه عقلش بیاد سرجاش زیادی رو دادی

آره رو که زیاد دادم بهش بارها گفتم سربه سرم نزار بزار من که به 3 تا بچه میرسم کارهای خونه رو انجام میدم به درس و همه 

چی از دو هم چیزی نمی‌خوام بهش گیر نمی‌دم و حالیش ندارم ولی اون ور که نیست و سر مسائل مسخره اذیتم میکنه

مقصر خودتی که می‌ترسی ‌برومعربه تا رو اجرا بزار .مجبور میشه نصف اموالشو به نامت کنه .وقتی کرد برگرد ...

مهریه ام کمه الان شاید 130یا 140باشه 

واقعاً یعنی همین قانونی داریم مگه میشه که اموالش نصف بشه

مهریه ام کمه الان شاید 130یا 140باشه واقعاً یعنی همین قانونی داریم مگه میشه که اموالش نصف بشه

بله تو عقدنامه نوشته و هر دو امضا کردید .برو مهریه ت رو اجرا بزار و اجرا المثل و نفقه رو هم همینطور ..از بس کوتاه اومدی به خاطر بچه ها پررو شده .اون بچه ها فقط بچه های تو نیستم .اگر میخوای آرامش داشته باشی هم خودت هم بچه هات این دفعه دیگههه کوتاه نیا .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چقدر برات ناراحت شدم

الهی خدا خودش ی راه نجاتی برات باز کنه

شوهرتو عقل بیاره انقدر اذیت نکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

چجوری با این شوهرای عتیقتون   ۳ تا بچه میارید؟؟  واقعا برام سواله.  چقد آخه بدبخت و ذلیل هستین

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...