2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 50 پست

منم با دو سه سال فاصله دو مورد اینجوری داشتم، توی مورد اول اون تموم کرد و من خیلی اذیت شدم. 

دومی را من تموم کردم و بازم ناراحت بودم .

ولی توی هر دو مورد به نظرم بهترین اتفاق و تصمیم بود. البته اینو بعدها که ازدواج کردم متوجه شدم. 

شما هم وقتی یه آدم درست اومد توی زندگیت، بابت اتفاقات این روزها خدا را شکر می کنی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن ولی عجیب بود من از بین اینهمه خواستگار فقط از این خوشم اومد😭

عزیزم حتما خودت رو سرگرم کن 

برو کارای داوطلبانه انجام بده 

باشگاه 

اصلا زبان جدید یاد بگیر 

یادت که نمیره ولی اینجوری فکر کن که فقط یه دوره از زندگیت عشقت بوده ولی الان نیست

دوست عزیزم منم ده روز میشه از نامزدم جدا شدم ماهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم قلبم از رفتنش درد می‌کنه در صورتی که ده ها مشاور رفتم و گفتن اون آدم ب درد تو نمیخوره بهتر ک رفته اما میدونم دل آدم این چیزا حالیش نمیشه 

منم امید دارم ب صلاح و مصلحت خدا شاید خواست خدا بوده و بهترین ها برامون اتفاق بیفته

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️