2777
2789
عنوان

امشب عجيب من و همسرم گول خورديم 😐

2619 بازدید | 85 پست

انگار مغزمون اون لحظه دست خودمون نبود الان همه اش ميگم ما چطور انقد احمقانه رفتار كرديم ؟ 

امشب داشتيم برميگشتيم خونه تو راه يه ماشيني به همون گفت چند وسيله دارم دارم ميرم شهرمون بيايد ببنيد  ب درد تون شايد خورد ديديم وسايل برقيه همسرم گفت نه من تو كارتم نيس و اين مقدارم لازم دارم گفت وسايلا خارجيه اوردم نو و آكبندن خيلي خيلي حرف زد همه رو ميدم ٢٠ تومن بعد كردش ١٦ تومن همسرم بهم گفت ١٦ تومن ميارزه بردارم ؟ منم گفتم نميدونم بردار 

موقع كارت كشيدن كارتم كار نكرد رفتن باجه نزديك خونمون زنگ زدم همسرم گفتم پول نده من پشيمون شدم بيا بگو وسايلاتو ببر همسرم روش نشد گفته خانم پشيمون شده و نميدونم چي گفته همسرم ١٠ تومن بهش داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ۱۰ تومن تخفیف داد؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

حالا من و همسرم انگار يه دفعه از خواب بيدار شديم ميگفتيم واي چرا اينكارو كرديم الان تو سايت زدم جنس ها ارزونن خيلي 

در همون حدي كه پول داديم ولي مشخصه آشغالن 

حالا لازمم نداريم نميدونم چرا اين كارو كرديم