2777
2789
عنوان

امشب عجيب من و همسرم گول خورديم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 85 پست
برادرشوهرمن ۷تاجاروبرقی و ۸تاهودشیشه ای خریده بودپارسال۱۵تومن جاریم چ پزی میدادهمه جامیگف محمدبراتول ...

وای😂😂محمد برا تولدم هشت تا هود خریده😬این کجاش پز داره؟

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اتفاق واسه خالم اینا هم افتاد گفت اصلا انگار دهنمونو قفل زده بودن نمیتونستیم مخالف کنیم خیلی عجی ...

دقيقااا فكر كن من كه براي همه چيز مخالفت ميكنم اينجا نتونستم لحظه آخر كه مخالف بردم سوره خوندم انگار فكرم باز شد 

حالا من و همسرم انگار يه دفعه از خواب بيدار شديم ميگفتيم واي چرا اينكارو كرديم الان تو سايت زدم جنس ...

اون موقع گول میخوریم یه پارچه فرو‌‌ش منم گول زد پارچه داشت گفت بیرون این مقدار پارچه شش میلیون هست، من میدم چهار تومن آخر به دوتومن راضی شد، منم میخواستم تشکا رو جلدشون رو عوض کنم لازم داشتم،خریدم، بعد فهمیدم ن تنها تخفیف نداده بلکه گرونم بهم انداخت

من مادرم این کارو کرد شاید ۱۳ سال پیش زنجیر گردنبندش رو داد ۳ تیکه لوازم برقی گرفت از یارو ولی خداروشکر هنوز که هنوزه کار میکنه باهاشون و خراب نشدن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من یه سری قابلمه خریدم 

۲۰۰ تومن سرم کلاه رفت 

البته گذاشتمش تو کمد کادو بدم بره 

۳ سال پیش خریدم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ولی ی بار ی آقاهه رو خیلی اتفاقی دیدیم که ماشینش پر پارچه توپی بود پارچه سرویسخواب  عروس ترک و پرده و....همشون توپی بودن و کلی پتوتک نفره ب قیمت خیلی کم میداد 

ما هم برداشتیم خدایی کیفیت و جنسش عالیه حلالش باشه 

می‌گفت گوشی قاچاقی میارم اینارو میخرم ک وسایل بزارم بینشون 

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
فک کن اگر ۲۰‌تومن میدادید چیخداروشکر ۱۰ دادین

والا همين ده تومن دادم ميسوزم فقط من و همسرم انگار فهميدسم چه گندي زديم سكوت كرديم چون عر دو مقصريم

اهه اين تبليغا چيه اعصابم خورد شد 

منم رفتم یه مغازه پارچه

فروشنده چنان رو مخم راه رفت میخواست یه پارچه را بزور بهم قالب کنه

داشتم گول میخوردم یکدفعه به خودم امدم و از مغازه امدم بیرون

کل پولی که تو کارتم بود را باید میدادم نیم متر

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را