2777
2789
عنوان

امشب عجيب من و همسرم گول خورديم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 85 پست

یا دزدیه یا فیک  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حالا من و همسرم انگار يه دفعه از خواب بيدار شديم ميگفتيم واي چرا اينكارو كرديم الان تو سايت زدم جنس ...

فک کن اگر ۲۰‌تومن میدادید چی

خداروشکر ۱۰ دادین

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

از این مورد زیاد شنیدم.یه ماه پیش تو خیابون شوهرم منتطر من بود من داخل یه اداره بودم.اومدم بیرون شوهرم گفت یه ماشینه اینجا بود یارو کلی وسایل برقی رو میگف ۵تومن بهت میدم منم چون فعلا به پولم نیاز داشتم قبول نکردم میگه هی قیمت رو می‌آورد پایین.یبارم یکیش رفته بود جلو خونه خواهرشوهرم کلی وسیله برقی رو هی قیمت میخوره پایین که بهشون یجا بده

یه بار با تماس تلفنی همینجوری به خونه بابام اینا یه سرویس تفلون فروختن با قیمت بالا شروع کردن و ما داریم عالی میدیم چون به صورت شانسی به شما زنگ زدیم و این حرفا اخرش جنسی که اورد بد نیست ولی توی بازار همون قیمتی بود که اینا داده بودن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برادرشوهرمن ۷تاجاروبرقی و ۸تاهودشیشه ای خریده بودپارسال۱۵تومن جاریم چ پزی میدادهمه جامیگف محمدبراتولدم تودخریده جاروبرقی خریده جاروبرقیاازاین سطلیای اشلال بودن ولی هوداش بدنبود