2777
2789

بله

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من خاندانم مدیر مالین خودمم حسابداری خوندم و کارم کردم ولی دوسش ندارم 

مدیر مالی واقعی باید باشه طرف تسلط کامل رو حسابای پیچیده، بودجه بندی، اظهارنامه..... 

باید با سواد و با تجربه باشه

اره عزیزم من خاندانم مدیر مالین خودمم حسابداری خوندم و کارم کردم ولی دوسش ندارم مدیر مالی واقعی باید ...

خیلی ممنونم گلم من واسه دانشگاه اولویتم هست میخام توی این رشته تلاش کنم.شما ترجیحتون اینه واسه لیسانس مدیریت مالی بخونم ارشدم مدیریت مالی یا لیسانس حسابداری ارشد مالی؟؟

خیلی ممنونم گلم من واسه دانشگاه اولویتم هست میخام توی این رشته تلاش کنم.شما ترجیحتون اینه واسه لیسان ...

عزیزم من اگه بودم به جای شما (چون علاقه داری میگم) 

چند تا راه داری یکی یه لیسانس بگیری ولی در کنارش بری حسابرسی کنی حسابرس خیلی سوادش میره بالا و تسلط روی حسابا زیاد میشه چوندفقط حسابای یه شرکتو نمیبینه تجربه ش خیلی زیاد میشه ولی خب نباید چون کارآموزی خدای نکرده بیگاری بکشن باید کارو بدزدی 

یکی دیگه هم لیسانس حسابداری بگیری به نظرم فوق مدیریت خوبه من که همون لیسانس حسابداری گرفتم 2 سال تو یه شرکت کار کردم باورت نمیشه شدم سرپرست خزانه و معاون مالی ولی اخرش زیرابمو میزدن اذیتم کردن چون سنم خیلی کم بود 

البته من هلدینگ بودم حسابای سه تا شرکت و یه خیریه دستم بود باهوش بازی در میاوردم مدیرمالی هم خیلی دوست داشت منو هوامو داشت دستمو باز میذاشت دسترسی کامل بهم داده بودن تو نرم افزار حسابداری

عزیزم من اگه بودم به جای شما (چون علاقه داری میگم) چند تا راه داری یکی یه لیسانس بگیری ولی در کنارش ...

مرسی عزیزم ♥️

ببخشید خیلی سوال میپرسم 

کسی ک مدیریت مالی خونده واسه لیسانس سواد کاریش بیشتره یا حسابداری 

مرسی عزیزم ♥️ببخشید خیلی سوال میپرسم کسی ک مدیریت مالی خونده واسه لیسانس سواد کاریش بیشتره یا حسابدا ...

مدیریت مالی سرفصلاش تا اونجایی که من یادمه مشترک بود با حسابداری فقط یه سری آنالیز شرکت ها و.... که برای بورس و ترید به درد میخورد هم داشت 

فک کنم حسابداری برات بهتر باشه عزیزم 

از من 32 ساله که شرکتم دارم نصیحت 

هر شغلی که توش تجربه کاری داشته باشی موفق تری تو هزار بارم کتاب استاندارد حسابداری رو بخونی مدیر مالی نمیشی جانم 

راجع به تجربه کاریمم بگم من ترم دو دانشگاه بودم رفتم سرکار فک نکنی با سواد دانشگاهم صرفا کار کردم او ...

انشالله همیشه موفق باشید منم بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم

شما نمیدونید از رشته تجربی دانشگاه های ازاد تهران با چه معدلی مدیریت مالی رو پذیرش میکنن

انشالله همیشه موفق باشید منم بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشمشما نمیدونید از رشته تجربی دانشگاه های ...

عزیزم نه والا من اصلا آزاد کنکور ندادم 

زمان ما همه چی فرق میکرد تو این مورد اگه راهنمایی کنم گمراه میشی مشاوره برو 

مدیریت مالی سرفصلاش تا اونجایی که من یادمه مشترک بود با حسابداری فقط یه سری آنالیز شرکت ها و.... که ...

منم رشتم انسانیه احساس میکنم از این موارد خوشم میاد

ولی هیچ آشناییتی با فضای شرکت و اینا ندارم ولی خیلی دوس دارم شرکت بزنم و به کارای تجاری علاقه دارم

ریاضیم هم خوبه

میشه منو راهنمایی کنید؟