2777
2789

ندا 

خوش بسعادتت عزیز انشاالله که به خواسته قلبیت برسی

توروخدا برامنم دعاکن به ارامشی که حقمه برسم و مشکل اعصاب شوهرم درست بشه 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

میشه رفتی منم دعا کنیی 

ی مدت خیلی با خدا شده بودم در حدی ک خواب خونه خدا رو دیدم 

الان باز برگشتم  دعا کن برگردم به همون دوران الان بخوام نماز بخونم یا وقت نمیکنم یا اصلا یادم میره نمیدونم چرااا اون موقع آرامش بیشتری داشتم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون چند دقیقه قبل خواب دلم نمیاد پیامو رو نخوندموگرنه اینجا بیشتر وقت حرم هستیم ، بعدش هم یا میریم ...

عزیـــــــــــــــــــزم خوش به حالت

ببخشید من زیاد سوال دارم، شما ارز دولتی کرفتی؟ چقد؟ هزینه ای جدا داشتین؟ اها و اینکه از این چمدونایی که خودشون میدن گرفتین؟؟ هوا چطوره؟ واسه خرید رفتین؟؟ 

گروه نارنجی_قد ۱۶۴_وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۰
شما هم عین خواهر منی ، پس کاری نکردم 🌸✨️ممنون بابت دعای خیرتون ان شاءالله استارتر این تاپیک عاقبت ب ...

ممنون عزیزم لطف دارین.الهی آمین

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 

#ختم‌فوری

برای امیرعلی ۷ساله سرطان خون داره دعا کنید میگه ی نمونه مغز استخوانه انرژی خوب بفرستید بهش بخوره گفتم اینجا بذارم هممون واسش دعا کنیم

هرچه در توان دارید 💫سوره حمد💫  تلاوت و هدیه کنید به حضرت رقیه و بی بی شریفه 💚

لطفا با نفس های پاکتون همراهی کنید🌸

💚 هدیه به محضر امام عصر حضرت مهدی عجل الله 💚

#اللَّهُمَّ_اشْفِ_کُلَّ_مَرِیضٍ

اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج#  

عزیزم برای این خانم هم دعا کن اقا پسرش خوب بشه ان‌شاءالله 

سلام و عرض ادب و یه دنیا احترام خدمت عزیزان دلم 

سفر ما هم به وادی عشق و ملکوت با مهمان نوازی خداوند و عنایتِ لحظه به لحظه امام زمان مون به پایان رسید 😔

✨🍃🌺✨🕋✨🌺🍃✨

و چه سفری بود این سفر ...

سفری پر از لحظه های ناب عاشقی و دلدادگی  و بندگی

سفری پر از سحرهای راز آلود و مبهمِ کنار بقیع

چه شب ها که تا سحر ، در سکوت شب 

جانِ دل به لحظه های رنج کشیده مدینه سپردیم تا شاید بزرگترین سوال تاریخ به جواب برسه که الا یا اهل عالم ، پس کو اون مودت و دوستی با اهل بیتی که رحمة للعالمین ، در مقابل رنجِ رسالتش از ما خواست ؟

وقتی حتی لحظه ای اجازه نداشتیم در کنار بین الحرمین باایستیم و به وسعت نامردی روزگارِ بیرحم برای غربت و مظلومیت سروران دین اشک بریزیم

خدایا یاریم کن دلم تا ابد در کنار بیت الاحزان بقیع 

همیشه عزادار مادری پهلو شکسته باشه

خدایا به خاطر فرصتی که اجازه دادی به عشق طاعت و بندگی از لباس معاصی و گناهان و دنیای زشتی ها خارج بشیم و در میقات همچون نوزادی دوباره متولد بشیم ، تا ابد ممنون و مدیون و شاکرتم پروردگارا

بعد از سالها که قد قرن ها گذشت

تو منو صدا زدی بنده من بنده من ...

ای جانم خدای من (لبیک اللهم لبیک)

ای جانم مالک من ...

ای جانم خالقِ من ...

ای جانم طبیبِ من ...

ای جانم محبوبِ من ...

ای جانم عزیزدلم ...