هالعج مدیر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 عنوان با کسی دارم زندگی میکنم که یکی دیگه رو دوست داره | مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 105 پست اون خانم هم متاهله فعلا ارتباطی ندارن به مدت چند ماهه تو شرکت ارتباط داشتن الان یکی به من بگه من چطوری آروم بشم چطوری بی تفاوت بشم میترسم طلاق بگیرم یکی از این بدتر نصیبم بشه دیروز | 04:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 568 به نظرت چی تو اون زنه دیده که براش جالب بوده و جذبش شده؟چون میگی شوهرت با حیا بوده و دوستت داشتهبه نظرم اون لوندی و بی حیایی تو حرفاش حس صمیمت رو به همسرت داده مشکل از زنه بوده
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 286 چون میگی شوهرت قبلا دوستت داشته. یه مشاوره حتما برو. ان شاءالله بتونی زندگیتو نجات بدی ❤️❤️
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 شوهرت وقتی فهمید چیکار کرد؟الان چطوره باهات؟ابراز پشیمونی کرد؟ اره گریه کرد عذاب وجدان داشت ولی بعدش هیچ کار نکرد حالم بهتر بشه بدتر هم کرد فیلم مستهجن و
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 چون میگی شوهرت قبلا دوستت داشته. یه مشاوره حتما برو. ان شاءالله بتونی زندگیتو نجات بدی ❤️❤️ دعا کن برام
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 به نظرت چی تو اون زنه دیده که براش جالب بوده و جذبش شده؟چون میگی شوهرت با حیا بوده و دوستت داشتهبه ن ... منم همین حس و دارم ولی شوهرمم میخاریده وگرنه نباید پا میداد نمیدونم بخدا نمیدونم خیلی دلم میخواد بفهمممم
ترنمat عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 24949 شاغلمکارمند رسمی دیگ از چی میترسی نمیگم جدا شو اما بهترین راه برای خودت انتخاب کن
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 دیگ از چی میترسی نمیگم جدا شو اما بهترین راه برای خودت انتخاب کن مرسی ازت درست میگی خدا کمکم کنه فقط
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 به نظرت چی تو اون زنه دیده که براش جالب بوده و جذبش شده؟چون میگی شوهرت با حیا بوده و دوستت داشتهبه ن ... همش میگم چرا دوستش داره؟ من که ظاهری خیلی سرترم بی حیا هم بوده که طرف پس چرااا چی دیده توش
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3629 اصلا بزرگترین ترسم اینه ی موقع از این عوضی بچه دار بشم ببخشید ینی حاضری با یکی بخوابی که این حرفارو به یه زن دیگه زده که میترسی بچه دار بشی؟بابا اون عتیقه رو ولش کن به فکر آینده ی مستقل برا خودت باش
bibidi_babidi_boo عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3349 درسته ولی خیلی خشم دارم شوهرم خیلی دوستم داشت همیشه با هر اختلافی بود قربون صدقه از دهنش نمیافتاد و ... احساست کاملا طبیعیهبه خودت زمان بده اما سعی نکن مرور کنی روانتو نابودتر نکنخیلی خوبه که پیش مشاور میری اینکه شاغلیاگر فک میکنی زندگیت قابل ترمیمه با کمک مشاور اول حال خودتو خوب کن بعد کم کم برای ترمیم رابطه ات اقدام کنین
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 ببخشید ینی حاضری با یکی بخوابی که این حرفارو به یه زن دیگه زده که میترسی بچه دار بشی؟بابا اون عتیقه ... دروغ چرا رابطه جنسی داریم منم بشدت حواسم هست که باردار نشم آخه فعلا دارم باهاش زندگی میکنم بخدا آینده ایی باهاش نمیبینم نوبت مشاوره زدم برم مشاوره
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3629 شوهرم که پیداست آب ندیده بود وگرنه شناگر خوبی بوده اما اینو مطمئنم اون زن زمینه اشو جور کرد اما هیچ ... ینی فک میکنی همه مردا با زن متاهل ازین حرفا میزنن؟ نه بابا اینجوری نیستن. فقط مردای کثیف اینطورن.... .معلومه دنبال مخدر میگردی برگردی سر زندگیتا . عزیزم اگه نمیخواین طلاق بگیری کار زشتش رو انکار نکن و خودتم فکر خیانت و انتقام حتی به ذهنت خطور نکنه
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3629 اسی بدون قانون ازدواج اصلا بر مبنای وفاداری خالص و عشق توهمی نبوده اصلا درکش حتی به هوش چندان بالایی ... وفاداری شرط اولیه ی ازدواجه.
هالعج مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4364 ینی فک میکنی همه مردا با زن متاهل ازین حرفا میزنن؟ نه بابا اینجوری نیستن. فقط مردای کثیف اینطورن.... ... 😔😔❤️🩹