2777
2789

از ناکجاباد پیداش شد

با دروغاش و پنهون کاریاش وارد زندگیم شد و منو غرق عشق و محبت کرد

عین یه پدری که به دخترش محبت میکنه🙂

و بعد یهویی وسط راه ولم کرد و انگار نه انگار که اصلا منی وجود داشتم و اون همه خاطره باهم ساختیم رفت به دوستام پیام داد که آشنا شیم🙂🙂🙂

همه گذشتشو ازم قایم کرده بود، بهم گفته بود فقط یه رابطه جدی ۱/۵ ساله داشته که به هم خورده! ولی بعد از اینکه رفت فهمیدم قبلا زن داشته طلاق داده و اون رابطه ای که میگف جدی بوده نامزد بودن در اصل🙂

حس میکنم دارم نابود میشم

نمیدونم از عصبانیت؟ از حرفای نگفته تو دلم؟! از اینکه با اینکه میدونست اولین رابطمه اومد و باهام این همه خاطره ساخت و بعد انگار نه انگار… یا از اینکه با همه اینا هنوزم دلم براش تنگ‌میشه عین احمقا🙂🙂🙂🙂

دارم خل میشم، حالم خیلی بده

هر روز تو‌محل کار میبینمش و میشنوم به همه داره پیشنهاد میده و این داره منو از هم میپاشونه:)

کمک🙃

دیگه الان چرا داره میپاشونتت

یعنی الانم نمیتونی جلو خودتو بگیری سمتش نری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش عادیه ولی باید قوی باشی 

برو پیش روانشناس خودتو نجات بده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )