2777
2789
عنوان

کی گفته لب کوچیک زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
منم دماغم گوشتیه اما به صورتم میاد

دوست منم اینطوریه بانمکه خیلی بهش میاد

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا اینجوری خودتون رو دلداری بدین ببینیم چه خاکی تو سرمون بریزیم

بخدا دلم میسوزه

میدونی چند نفر بخاطر پیکر تراشی مردن?

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
متو ی چیزایی واقعا داره افراط میشهقبول دارم بعضیا شایدم دماغ شون به صورت شون نیادولی نمیشه که همه جا ...

نه من عملی هم نکردم

چون همینجوری خوبم فقط دماغم بزرگه که ولش....

و عمل بودن نشانه پیری و کمبود عزت نفسه

نه با کلاس و شهری بودن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

کی گفته زشته..

هرکسی یه زندگی رو دوس دارهه و دوس داره یه شکل باشه....

و ما هم باید ب سلیقه های دیگران احترام بذاریم...

منم بینیم آنزیم زدم تا پول بیاد دستم عمل میکنم....

لبام و زاویه فک و گونه هامم ژله..《سه سال پیش زدم》...

موهامو میخوام برای عید بلوند کنم چون از خرمایی زده شدم..‌

20سالمه و قدم 145هست...

چاق نیستم ولی توپر هست هیکلم و کمرمم نسبت ب هیکلم باریکه...

پوستم خواه ناخواه جوش میزنه و فشیال میخوام برم این ماه...

بوتاکس هم برای زیر 30مناسب نیست...

خودمون باید خودمونو دوست داشته باشیم و به کسی ربطی نداره ک ما چیکار میکنیم...در دهن مردم هم هیچوقت بسته نمیشه پس لطفا خودمونو با حرفای مردم ناراحت نکنیم... 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
فعلا اینجوری خودتون رو دلداری بدین ببینیم چه خاکی تو سرمون بریزیم

اخه واقعا صورتم نیاز به عمل نداره 

به جز جوشای ریز پیشونی که اونم حل میشه

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.
نه من عملی هم نکردمچون همینجوری خوبم فقط دماغم بزرگه که ولش....و عمل بودن نشانه پیری و کمبود عزت نفس ...

همین عزیزم خودتو دوست داشته باش

الان تو کوچه خیابون همه شکل همن اگر اینطوری خوب بود حدا همه رت ی جور خلق میکرد

کی گفته زشته..هرکسی یه زندگی رو دوس دارهه و دوس داره یه شکل باشه....و ما هم باید ب سلیقه های دیگران ...

شما دوست داشتی عزیزم من به عقیده بقیه خانما احترام میزارم

خانمایی که عمل کردن خواهرما هستن خودمونیم دوست داشتی اینهمه خرج کنی درد بکشی?

ی چیزی که توی جامعه رواج داده شده اینه که قشنگ هم هستی مشکلی نداری باز برو خودتو تغییر بده

اینهمه تبلیغ برای عمل زیبایی و لوازم ارایشی که ایران توی دنیا جزو کشور ها اوله توی عمل جراحی

بنظرت دست مافیا توی این قضیه نیست?

اینهمه تبلیغ شما خرج می کنی زجر بکشی سودش برلی کسی دیگه ست

شما دوست داشتی عزیزم من به عقیده بقیه خانما احترام میزارمخانمایی که عمل کردن خواهرما هستن خودمونیم د ...

با حرفت موافقم‌...

ولی من واقعا باید اینکارا رو میکردم چون اصن خوب نبودن....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
با حرفت موافقم‌...ولی من واقعا باید اینکارا رو میکردم چون اصن خوب نبودن....

میفهمم عزیزم مشکل اینه که همه خوبیم بخدا خوبیم متفاوتیم سلیقه ها فرق داره  با ورزش و رسیدگی هم هیکل مون رو فرم میشه