2777
2789
عنوان

تا حالا شده یه حرفی از دهنت در بشه

563 بازدید | 30 پست

مثلا بگن بهت سلام برسون یه چی بگی که اصلا ربطی به این نداشت😂 تعریف کنین.

منم خیلی از این سوتیا میدم.

خونه همسایه مون نذری میدادن مارو دعوت کردن اخر کار داشتم برمیکشتم یکی از اقواممون به همسایه مون گفت ایشالله غم اخرتون بااشه اب پرید تو گلوم جلو جمع😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف گفت خدافظ گفتم باشه

وااااایییی من پاره😂😂😂😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

زیاااداسترسی شدم به جای خداحافظ گفتم خواهش میکنم، به جای خواهش میکنم گفتم سلام.

چرا ماستارو میریزی تو قیمه ها😂😂

اینکه خوبه یکی موقع فوت مامانم گفت ایشالله غم اخرتون باشه من گفتم ایشالله قسمت خودتون بشه 🙈 وای الا ...

من باشم دیگه میرم تو شهری که اونی که بهش این حرفو زدم چشم بهش نخوره🤣😂

بهم گفت سلام گفتم ممنون🤣🤣🤣🤣چون ذهنم با خودش اینجوری تحلیل کرد که تو این موقعیت نهایتا بگه (خوبی ؟)،،، آخه خیلی هم بی ربط سلام کرد چون قبلش سلام کرده بودم بهش، ولی جلو سی نفر ضایع شدم 😂😂😂وای یاد خنده هاشون میفتم 😭

من اومدم تسلیت بگم گفتم خوشحال شدم😭😭😭😤😤😤😂😂😂😂😂

😂😂😂😂بنظرم این موقع ها خوشحال نشو

بهم گفت سلام گفتم ممنون🤣🤣🤣🤣چون ذهنم با خودش اینجوری تحلیل کرد که تو این موقعیت نهایتا بگه (خوبی ...

بگو خبر مرگت چند بار چند بار سلام میکنی😂😂

برای خودم بیشتر موقع احوالپرسیها اینجوری میشه. اینقدر تندتند جواب میدن که آدم میمونه کدوم رو جواب بده.

ولی یه ماجرای جالبی شنیدم که یکی بچه اش ازدواج کرده بود و شیرینی آورده بود و داشت پخش میکرد. بعد یکی موقع شیرینی برداشتن گفت «ایشالا زیر هم خوشبخت بشن».

برای خودم بیشتر موقع احوالپرسیها اینجوری میشه. اینقدر تندتند جواب میدن که آدم میمونه کدوم رو جواب بد ...

خدا لعنتش کنه.هی من میخوام به راه راست هدایت شم نمیزارین😂