2777
2789
عنوان

میاین بین من و خانوادم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 134 پست
بنظرم  چون شوهرت تیکه پرونی میکنه بهت   نشون از  پرتوقع بودن شوهرت داره  .پس بهت ...

نه بابا تیکه پرونیشم به خاطر زبان دراز خودم  که همیشه طرف خانوادمم و هر شب مجبوره باهام بیاد وبهشون سربزنیم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

استاتر عزيزم خداييش بخام قضاوت كنم : شوهر شما حق هيچگونه ناراحتي و تيكه پروني ندارن، خانواده شما تعهدي واسه ساپرت داماد ندارند ، فرض كنيد كه رفتين يه خونه اجاره كرديد و حالا صاحب خونه ملكشو ميخواد، شوهرتون ميتونن اين توقعاتو از خانواده خودشون داشته باشن، عرف مملكت ما ميگه وظيفه تهيه مسكن با مرد هستش. 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اثاث درسته.اونی ک شما میگی اسبابه خواهر

نه بابا   نوشته بود بر چه اثاثی پدرتون چند واحد داده به برادرها

منظورش بر چه پایه ای  هست پایه و اساس درسته گلم

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
آهان ین درسته.آخه خانواده خود من معتقدن خونه پدری حق پسره نه دختر....بی رحمیه این

متوجهم بله متاسفانه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

پدر شوهرت چی ؟فک میکنم وظیفه اوناس خونه پسرشونو تهیه کنن ینی من ک دور بریام اینجورین دخار جهاز میبره پسرم خونه تهیه میکنه.پدرت وظیفش جهازیه بوده ک احتمالا داده.پس این مدتیم ک خونشون بودین بنده خدا  لطف کرده ک گفته بیان حالام ک پسرش  میخاد بیاد دیگه هرجور فک میکنم کار درستی بوده البته من رسم رسوم خودمونو در نظر گرفتم. 

اثاث و اسباب به معنی وسیله خانه و ...  اساس که ایشون نوشتن به معنی پایه و‌مبنا

بله من ک میدونم ایشون نمیدونست :))

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
اثاث و اسباب به معنی وسیله خانه و ...  اساس که ایشون نوشتن به معنی پایه و‌مبنا

منظورم ین بود ک اسباب با سینه اثاث با ث هستش خخخخ

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
نه بابا تیکه پرونیشم به خاطر زبان دراز خودم  که همیشه طرف خانوادمم و هر شب مجبوره باهام بیاد وب ...

چرا زورش میکنی هرشب بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟

خوب بود پیش مادرشوهرت بودی هرشب شوهرت زورت میکرد بیا به مادرم سر بزن؟؟؟؟؟ الان باید تاپیک میزدی چیکارکنم از اینجا برم شوهرم میگه هرشب باید به مادرم سر بزنی، 

بعضی خانمها چقدر خودخواهن