من اول که عروس شدم یه شهر دیگه بودم وقتی کار همسرم درست شد برگشتیم شهر خودمون ورفیم خونه اجاره کردیم مدرم اپارتمان داشت و ۳ تا برادرام وخودشون تو همون ۴ طبقه زندگی میکردن که یکی از داداشام به دلایلی گفت من از این خونه میرم پدر و مادرم خیلی ناراحت بودن ولی اونا رفتن بعد پدرم به ما گفت اگه دوست دارید شما بیاید که ما هم اومدیم اما بعد از حدود ۱سال ونیم برادرم پشیمون شد و گفت میخوام برگردم ومدرم به ما گفت که نیخواد برگرده و بلند شید
استاتر عزيزم خداييش بخام قضاوت كنم : شوهر شما حق هيچگونه ناراحتي و تيكه پروني ندارن، خانواده شما تعهدي واسه ساپرت داماد ندارند ، فرض كنيد كه رفتين يه خونه اجاره كرديد و حالا صاحب خونه ملكشو ميخواد، شوهرتون ميتونن اين توقعاتو از خانواده خودشون داشته باشن، عرف مملكت ما ميگه وظيفه تهيه مسكن با مرد هستش.
اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر شوهرت چی ؟فک میکنم وظیفه اوناس خونه پسرشونو تهیه کنن ینی من ک دور بریام اینجورین دخار جهاز میبره پسرم خونه تهیه میکنه.پدرت وظیفش جهازیه بوده ک احتمالا داده.پس این مدتیم ک خونشون بودین بنده خدا لطف کرده ک گفته بیان حالام ک پسرش میخاد بیاد دیگه هرجور فک میکنم کار درستی بوده البته من رسم رسوم خودمونو در نظر گرفتم.
نه بابا تیکه پرونیشم به خاطر زبان دراز خودم که همیشه طرف خانوادمم و هر شب مجبوره باهام بیاد وب ...
چرا زورش میکنی هرشب بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟
خوب بود پیش مادرشوهرت بودی هرشب شوهرت زورت میکرد بیا به مادرم سر بزن؟؟؟؟؟ الان باید تاپیک میزدی چیکارکنم از اینجا برم شوهرم میگه هرشب باید به مادرم سر بزنی،