2777
2789
عنوان

میاین بین من و خانوادم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 134 پست
استاتر عزيزم خداييش بخام قضاوت كنم : شوهر شما حق هيچگونه ناراحتي و تيكه پروني ندارن، خانواده شما تعه ...

ماهم فبل از ازن که اونا بخوان بریم اونجا هیچ انتضاری نداشان ولی این زه جور مسخره کردن ا ماست ما ۱ماه نبود خونه احاره کرده بودیم که گبتن بیاین اینجا بشینید عزیزم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا پدر مادرا به بچه هاشون حال ندن و خونه ماشین در اختیارشون نذارن 

یا اگه میکنن همه به یک چشم ببینن

این جملات وظیفه شوهرشه توروخدا بذارین لب کوزه ابش بخورین توروخدا در مورد اینجور پدرمادرای لارج صادق نیست

من به شوهرش حق میدم خب بنده خدا انسانه حق داره یکم غرولند کنه 

چطور زنا حق اعتراض نسبت به فامیل شوهر دارن داماد نداشته باشه

خیلی ببخشید باباش سه واحد اپارتمان مفت مجانی گذاشته در اختیار پسراش اونوقت این یکی یه دونه دختر که همین این بدردشون میخوره هیچی !!!!!

دوستان من کلا از همون اول منظور پست اثاثو بد متوجه شدم فکر کردم اثاث کشیو ایراد گرفتن ک اساس باید باشه....از همگی عذر میخوام گلهای توی خونه😅😅😅😅😅

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

استارتر کلا تونی نی سایت کاربرا تعصب خاصی دارن رو اینکه داماد کمی معترض باشه 

ولی عروس باید تا ناکجااباد معترض باشه از خانواده شوهر حتی اگه عروسایی مصل خانواده شما باشن پدرشوهر خونه داده باشه بهشون

چرا در مورد عروس این حرفو نمیزنین ک بخوره و بخوابه تو خونه پدرشوهر و باسن گونده کنه ...همون اندازه ک ...

قانونه دیگه پسر دو برابر دختر ارث میبره.خب این دختر خانومی ک میگین بره خونه پدرشوهرش بخوره بخوابه باسن پرورش بده😒درشرایط نرمال هیچ دامادی مثل پسر نمیشه ک پدرزن بخاد دامادش و ب پسرش ترجیح  بده .خداییشم همینه 

بنظر من اینجا بحث اصلا میزان سهم دختر و پسر و اینکه تامین خونه با کیه نیستش 

بنظر من شما کاملا حق داری ناراحت بشی 

مثل اینه که یه خانواده به یکی از بچه هاشون اگر فقط غذا موند و بقیه نخواستن بدن 

ادم ناراحت میشه 

به احترام شما باید به برادرت میگفتن که الان دیگه خواهرت اینجاست نمیشه به این زودی بره 

بعد مثلا به شما میگفتن تا دوسال دیگه خواستی بمون برای بعدش برنانه ریزی کن که بری 

شما هم کم گم میپختی شوهرتو خودتم همینطور برایت هضم میشد

نه بابا تیکه پرونیشم به خاطر زبان دراز خودم  که همیشه طرف خانوادمم و هر شب مجبوره باهام بیاد وب ...

خب شوهرت كاملا حق داره والا من اگه خانواده ام در حقم همچين كاري بكنند ميرم پشت سرم رو هم نگاه نميكنم شبيه اين كار رو بابام كرد باهامون منم الان دوهفته يه بار ميرم خونه بابامينا اونم باهاشون سردم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
یا پدر مادرا به بچه هاشون حال ندن و خونه ماشین در اختیارشون نذارن  یا اگه میکنن همه به یک چشم ...

200 درصد موافقم

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
ماهم فبل از ازن که اونا بخوان بریم اونجا هیچ انتضاری نداشان ولی این زه جور مسخره کردن ا ماست ما ۱ماه ...

اين اتفاقات تو يك ماه افتاده ؟؟!! اسباب كشي تو يك ماه انصاف نيس ،نه خداييش ظلمه ولي سر سال بلند شيد از اون خونه ، اما به نظرم بهتره همسرتو مجاب كني كه اين لطفي بوده كه در حق ما كردند و به هر حال پس دادني بود. 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"