2777
2789
عنوان

میاین بین من و خانوادم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 134 پست
حق با شماست همونطور كه برادرات سهم دارن شما هم سهم دارين

راستش بخواین من خودم بیشتر ناراحتم ولی بروز نمیدم که شوهرم نفهمه

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم چه حقی پدر عروس وظیفه اسکان به داماد که نداره  

چرا در مورد عروس این حرفو نمیزنین ک بخوره و بخوابه تو خونه پدرشوهر و باسن گونده کنه ...همون اندازه ک اون پسره اینم دخترشونه.بعضیا کلا بد متوجه شدن ارثیه دوتا پسر یکی دختره در زمان حیات ی سیبم بینشون باید ب مساوات تقسیم بشه.اومدیم شوهر دختر ی کار گره باید بدبختی بکشه؟؟؟حالا همین پسرا خودشون دختر داشته باشن شیره جونشونم میدن ب دخترشونا دلشون.نمیاد حتی خونه شوهرم سختی بکشه اما واسه خواهر زورشون میاد

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
ایده ات تو حلقم دوستممم

خدا ميدونه كلي فسفر سوزوندم تا تونستن به اون نتيجه برسم 😁😁😁

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
راستش بخواین من خودم بیشتر ناراحتم ولی بروز نمیدم که شوهرم نفهمه

ناراحتیتو به خانوادت بروز بدی تاثیری نداره؟

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

بنظرم  چون شوهرت تیکه پرونی میکنه بهت   نشون از  پرتوقع بودن شوهرت داره  .پس بهتره پاشید و قبول مسیولیت کنه برات. پس فردا به راحت طلبی ادامه میده و مسیولیتتو  بعهده نمیگیره.   البته بابات  اگر چیزی بنامت بزنه خیلی خوبه ولی  شوهرت  داره پرتوقع میشه بهتره برید  تا بیشتر عادت نکرده. 

چرا در مورد عروس این حرفو نمیزنین ک بخوره و بخوابه تو خونه پدرشوهر و باسن گونده کنه ...همون اندازه ک ...

اصلا ربطی به ارثیه نداره!!

در مورد عروس هم همین صادقه

عروسم شوهرش باید تامین کنه

مثلا اگر اینا از اون واحد بلند نمیشدن عروسشون حق اعتراض نداشت چون وظیفه پدر شوهرم نیست عروس اسکان بده!

هر چیزی هست بین خانواده خودشون و بچه هاس عروس و داناد حق دلخوری ندارند حرف من اینه

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
نه عزیزم اثاث درسته.اونی ک شما میگی اسبابه خواهر

اثاث و اسباب به معنی وسیله خانه و ... 

اساس که ایشون نوشتن به معنی پایه و‌مبنا

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
اصلا ربطی به ارثیه نداره!! در مورد عروس هم همین صادقه عروسم شوهرش باید تامین کنه مثلا اگر اینا از ...

آهان این درسته.آخه خانواده خود من معتقدن خونه پدری حق پسره نه دختر....بی رحمیه این

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢