2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم با شوهرم چیکار کنم

390 بازدید | 20 پست

اصلا تو زندگیش دیده نمیشم

هر دومون سختی کشیدیم برا زندگی ولی آخر بهم گفت بع تو که چیزی نشده من بخاطر خونه خریدنمون مجبور شدم برم باهاش ورامین زندگی کنم از همه چی دور شدم ولی بلد نیست حتی با زبون خرم کنه

از خانوادم دور بودم داغون شدم ولی با حرفش منو سوزوند حداقل این جمله رو نمی‌گفت

ماشین نداریم با دو تا بچه کوچیک آواره خیابون شدم ولی میگه تو که سختت نشده فقط به من شده 

اونوقت داداشم با تمام تلاش های خودش برای زندگیش میگه من هر چی دارم از زنم دارم در حالیکه زنش همیشه تو رفاه بوده از هیچی نزده ای خداااا دارم میسوزم 

حالم از شوهرم بهم میخوره دوست میدارم باهاش نباشم

فقط نیاز داره منو میخواد 

خدایا دوستت دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مردا لیاقت گذشت ندارن منم همه پول و پس انداز ماشینمو نزدیک دو میلیارد و دویست میلیون پول و دادم کار شوهرم و دوباره را انداختم امیدوارم پشیمونم نکنه یه روزی امیدوارم...

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
از زن داداشت یاد بگیر خب ب ما هم یاد بده

از خواسته هاش کوتاه نمیاد هیچ وقت نمیذاره ماشینو بفروشه ولی شوهرم مغزمو میخوره آخر میفروشه با اینحال که قسم خوردم نمی‌ذارم بفروشی

خدایا دوستت دارم...
همینطوری دادی؟انشاالله که قدردان باشه

مدارک کار به نام خودمه اون فقط کار میکنه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
وقتی میگه بتوکه چیزی نشده زبون داشته باش بگو ازخانوادم دور شدم بابچه هاآواره شدم عرضه نداری یه ماشین ...

میگم همه رو میگم ... بخدا میخوام از دستش خودمو بکشم ..

خدایا دوستت دارم...