2777
2789

چند بار تماس گرفت جواب ندادم دیشب دعوای شدیدی باشوهرم داشتم می‌دونم میخواد بیاد نصیحت کنه منم میخام برم بیرون فقط منتظرم بره که برم بیرون نمیره هم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادب ب کنار چ جوری فتنه بعدشو جمع میکنی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اینجوری نیست فتنه به پا کنه می‌دونه وقتی ناراحتم می‌خوام تنها باشم حتی چند روز با هیچ کدام حرف نزنم همیشه هم میگه مدیونی فکر نکنی نصیحت پسرم نمیکنم ولی من اصلا حالم خوب نیست بیرون هم می‌خوام برم امام زاده عینک زدم ماسک زدم که صورت ورم کردمو از گریه کسی نبینه 

وقتی نمیخوای فعلا در مورد موضوعی ن فکر کنی ن حرف بزنی میدونی با کوچک ترین حرف بغضت شدید میکشنه چه فایده میخواد بغض منو ببینه می‌دونه اشکم دم مشکمه میخواد رفع و رجوع کنه من حالم فعلا خوب نیست