2777
2789

همسرم داره 

کلی تحقیق کردیم برا عمل و لیزر چون طنابی شدن میگفتن حتی با لیزر و جراحی هم برمیگرده واریسش 

فعلا یه درمانگر پیدا کردیم تازه ۳ ماهه دارو میخوره الحمد لله دیکه سنگینی قبل رو پاهاش نیس حالا نمیدونم کامل جواب میده یا دکتره میگفت از ریشه باید رگ ترمیم بشه وقتی رگ خارج بشه رگ دیگه جایگزین میشه جای رگ قبلی رو میگیره  و چون جا باز شده دوباره عود میکنه 

۵ ماه دیگه باید دارو گیاهی بخوره کارشم‌طوریه که ۱۴ ۱۵ ساعت سر پاست واس همین ریسک نکردیم فعلا جراحی یا لیزر کنه

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پا های داره نمدونم چه کار کنم 😥

طنانی هستن یا عنکبوتی؟؟

طنابی ریسکش بالاست برا جراحی و لیزر 

عنکبوتی با اصلاح مزاج و جوراب واریس و روغن درمانی بهتر میشه 

طنانی هستن یا عنکبوتی؟؟طنابی ریسکش بالاست برا جراحی و لیزر عنکبوتی با اصلاح مزاج و جوراب واریس و روغ ...

هر دو دارم پیاده روی روزی ۲۰ دقیقه پیشنهاد کرد دکتر شوهرت

هر دو دارم پیاده روی روزی ۲۰ دقیقه پیشنهاد کرد دکتر شوهرت

پیاده روی داره 

۴ ۵ تا ورزش کششی  ام داره که رو پاهاش انجام بده 

روغن مالی داره 

کلی ام دمنوش داره روزی سه تا دمنوش میخوره