2777
2789
عنوان

غلبه بر ترس کمک کنید

393 بازدید | 11 پست

سلام دوست جونام من خ از رانندگی میترسم. ولی خ دوست دارم رانندگی کنم گواهی نامه هم دارم بیشتر از بیست جلسه هم تمرین داشتم با همسرم ولی باز میترسم چیکار کنم ترسم بریزه آخه واجبه رانندگی کنم لطفا کمک 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی فکرش میترسم که تنها بشینم میترسم هیچوقت نتونم خ اعتماد به نفس کمی دارم 

کافیه ی بار بشینی شده تاسرخیابون بری برو چ ترسی اخرس میخوای بزنی ب ی جا دیگه باسرعت کم بری هیچ اتفاقیم نمیوفته ترس نداره برا دوچرخه سواری باباها میگفتن انقد باید بخوری زمین یاد بگیری اینم همینه

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊
حتی فکرش میترسم که تنها بشینم میترسم هیچوقت نتونم خ اعتماد به نفس کمی دارم 

منم همینجوری بودم اونقدر میترسیدم 9 ساله گاهینامه دارم نمینشستم امسال بالاخره گفتم باید اینکارو کنم با یه خانمه که خدا خیرش بده رفتم 8 جلسه آموزش بعد تو کرج که خونه مامانمه و خلوت نشستم مثلا تا نونوایی رفتم بعد همین یه خیابونو که رفتم تنها ترسم ریخت از تنها نشستن 

باید چند جلسه از آموزشگاه مربی بگیری. خودشون میدونن با گواهینامه دارا باید چه طور کار کنن  بیشتر میبرنت جاهای شلوغ  ترست ببریزه  

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
منم همینجوری بودم اونقدر میترسیدم 9 ساله گاهینامه دارم نمینشستم امسال بالاخره گفتم باید اینکارو کنم ...

امتحان میکنم ولی خ سخته ها من خ استرسیم دچار مشکل میشم 

من. با همسرم نشستن مشکلمو بدتر کرد فقط آموزشگاه برای  غلبه به ترس و بالا رفتن تسلط برام خوب بود

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
من. با همسرم نشستن مشکلمو بدتر کرد فقط آموزشگاه برای  غلبه به ترس و بالا رفتن تسلط برام خوب بود

آره همسرم سرم داد میزد آخه من کند عمل میگردم میگف ترمز بگیر هل میشدم اونم داد میزد منم گریه میگردم دیگه رانندگی نمیکردم باید برم با مربی کار کنم