2777
2789

علاوه بر خوش اخلاقی هاش اینم بدبینی هم اضاف شده بهش

میگه باید تا اخر هفته وسایلمو جمع کنم برم اونجا زندگی.کنم دیگه

چیکار کنم؟ راهنماییم کنید من که مثل شماها مادر و.خواهر ندارم کار یادم بدن امیدم به شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سر بدبینی میگه برو پیش مادرم یا نگرانته؟؟؟ خیلی فرق داره این دوتا اگر میخواد مراقبت باشه که خیلی خوبه ولی از روی بد دلی بهت میگه در این صورته که نباید قبول کنی اما باهاش دعوا و بگومگو نکن فقط بگو هررروقت خاستی بیا سر بزن بهم وای خونه‌ی مادرت من معذبم

خداییش قبول نکن من پنج ساله زندگی میکنم دو تا بچم اومد روش 

بعضی وقتا ی جوری تو دستام لرزش میگیرم که چند تا چند لیوان از دستم پرت میشه

اینقدر از کارشون غصم میگیره که نگو... اوایل میرفتم سرمیزدم الان ی ماهه حتی وام رو هم نمیزارم 

تو تربیت بچه ها که صد درصد دخیلن میان هعی بچه رو میبرم بچه هم دیگه پیش تو نمیاد هرکاری بکنی اونا خبر دار میشن تو خصوصی نداری دیگه ازت توقع پیدا میکنن خیلی کارا بکنی

ببین فقط عروسیت بنداز عقب ی پولی چیزی جور کن ی جایی بگیر فقط اونجا نرو

مجرد بمون و کلفتی کن ولی خونه مادرشوهر زندگی نکن

همش عذابه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده