2777
2789
عنوان

نامزدم میگه باید خونه مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 88 پست
تا یه حرکتی بزنم میره به مادربزرگم میگه اونم میاد انقدرگریه و نفرین میکنه به غلط کردن می افتم

جهنم گریه کنه تو هم گریه و نفرین کن سرشون هوارشو پس فردا که مادربزرگت افتاد مرد کی می خواد جواب حسرتهاتو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه رفته بودیم بیرون دیدم این دختر و پسرا دست همو گرفتن منم دلم خواس گفتم شوهرمه چه اشکالی دا ...

خدا به دلت رحم کنه 

اگه بخاطر این چیزها باهاش قهر کنی و بهش بفهمونی که چقدر ناراحت میشی چیکار میکنه ؟؟،

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

جهنم گریه کنه تو هم گریه و نفرین کن سرشون هوارشو پس فردا که مادربزرگت افتاد مرد کی می خواد جواب حسرت ...

زنعموم گولم زد گفت علی هرکاری دلت بخواد میذاره انجام بدی

می تونی بری سرکار بری دانشگاه

و هیچ حسرت وآرزویی نداری

سلام عزیزم خوبی چیشد با همون پسر عمت ازدواج کردی ؟ راضی ازش چطوریه اخلاقاش ب خاطر فاصله سنیتون؟ اذیت نمیشی 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
اونا معتقدن من بچم و دنبال دور زدن علی ام میخـوان زیر نظرم داشته باشن شوهر منم قد نوک سوزن ازم دفاع ...

مادربزرگت دشمنته که تو رو داد دست یکی که دو برابرت سن داره و احساسات نداره

دلت واسش نسوزه 

لطفا دلت واسه خودت بسوزه که چه اینده دردناکی داری

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اسی چارش فقط جنگه برای زندگیت بجنگ همین زن عموتو توی جمع بگیرش به باد و فحش و کتک که تو گفتی خوبه تا صدات رو بالا نبری بقیه عمق ماجرا رو درک نمیکنن دیگه خودت یه جمعی رو ترتیب بده به یه بهونه خانواده ها رو به جز خانواده نامزدت جمع کن حرفتو بگو با عربده با داد شده با کتک کاری بزار بفهمن چی کردن 

خدا به دلت رحم کنه اگه بخاطر این چیزها باهاش قهر کنی و بهش بفهمونی که چقدر ناراحت میشی چیکار میکنه ؟ ...

یه دفعه خوابیده بودم اومد تو منم حسم نشد پاشم

اومد کنارم نشست من هیچی نگفتم

گفت گشنمه پاشدم براش ناهار آوردم بعد غذا داد و بیداد که تو به من توجه نداری و صبرنکردی تا من بیام ناهار بخوری و معلوم نیست سرت با کیی گرمه که تاالان خواب بودی و همین هفته میریم سر خونه و زندگیمونو اینا من بهم برخورد اومدم بیرون از اتاق کتش و برداشت رفت چنان ماشین و گاز داد کل همسابه ها فهمیدن چه خبر شده

اسی چارش فقط جنگه برای زندگیت بجنگ همین زن عموتو توی جمع بگیرش به باد و فحش و کتک که تو گفتی خوبه تا ...

من تو دنیا فقط همین ادما رو دارم 

نه پدری و نه مادری انوقت بعدش کجا برم؟؟

زنعموم گولم زد گفت علی هرکاری دلت بخواد میذاره انجام بدیمی تونی بری سرکار بری دانشگاهو هیچ حسرت وآرز ...

یعنی فقط فقط برای رابطه میخوادت

نه عروسی نه خونه مستقل نه هیچی

طلاهم برات میخره بخاطر خودشه که موقع لازم بفروشه

اگه مجبوری همه رو تحمر کنی اشکالی نداره

فقط دخترم،اصلا قبول نکن با هم زندگی کنید خب اگه قراره با پدر مادر اون زندگی کنی، با پدر مادر خودت زندگی کنی که بهتره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
مادربزرگت دشمنته که تو رو داد دست یکی که دو برابرت سن داره و احساسات ندارهدلت واسش نسوزه لطفا دلت وا ...

چیکار کنمــــــــــ 

وقتی بابابزرگم میگه باید بری یعنی هیچ راهی نداره

یه دفعه خوابیده بودم اومد تو منم حسم نشد پاشماومد کنارم نشست من هیچی نگفتمگفت گشنمه پاشدم براش ناهار ...

عزیزم راستش رو بگم؟؟؟

با اینکه خونه مادربزرگت اذیت میشی و بهت حرف میزنن ولی بازم صد بار بهتر از خونه همچین شوهری هست!

بری خونش انگار رفتی اسیری

ببین کِی گفتم

حداقل لج کن و بگو تا برام خونه مستقل نگیره هیچ جا نمیرم 

حتی تو یه ساختمون هم نباشید که داغون میشی

این مرد تو رو واسه کلفتی گرفته 

احساسات براش معنی نداره

اگر پدرو مادرم بودن که وضع من این نبود

تک فرزندی ؟