2777
2789
عنوان

نامزدم میگه باید خونه مادرش زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 88 پست
آخه مگه قرن بوقه بری ور دل مادرشوهر مادرش چطور قبول میکنه خودش معذب نمیشه پیش دو تا تازه عروس و داما ...

نه اتفاقا امروز عمم اومد به بابابزرگمم گفت اقاجونم گفت خیلی کار خوبی میکنید عروستونو ببرید زیر بال و پر خودتون هنوز بچه اس خام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همینجوریم ک نمیشه بری

هرچی میگم میگه عمرا 

میگم بابا تو که پولشو داری 

میگه خوشم نمیاد زنم آرایش کنه بیاد جلو این همه آدم برقصه که چی میبرمت مسافرت و طلا میخرم و اینا

نه اتفاقا امروز عمم اومد به بابابزرگمم گفت اقاجونم گفت خیلی کار خوبی میکنید عروستونو ببرید زیر بال و ...

این حرف ها رو باید به پسرش بزنه نه بابای از خودش  کهنه فکر ترش جدی بمونه جلوی پسرش بگه خونه من حق نداری زنتو بیاری برای خودتون خونه تهیه کنید من معذبم 

هرچی میگم میگه عمرا میگم بابا تو که پولشو داری میگه خوشم نمیاد زنم آرایش کنه بیاد جلو این همه آدم بر ...

بگو جلو مردا ک نمیخوام برقصم

بگو نمیشه پول سفر و طلا و اینارو بدی پول پیش میخوام مستقل باشیم

میدونی اندازه سنم ازم بزرگتره برا همین حال و حوصله نداره و من خیلی کارا دلم میخواد

الهی من بگردم واسه دلت 😭

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بگو جلو مردا ک نمیخوام برقصمبگو نمیشه پول سفر و طلا و اینارو بدی پول پیش میخوام مستقل باشیم

اونا معتقدن من بچم و دنبال دور زدن علی ام میخـوان زیر نظرم داشته باشن شوهر منم قد نوک سوزن ازم دفاع نمبکنه

بهش میگم علی تو که می دیدی من بچم چرا اومدی منو گرفتی

میدونی اندازه سنم ازم بزرگتره برا همین حال و حوصله نداره و من خیلی کارا دلم میخواد

اسی بچه تا گریه نکنه کسی شیر دهنش نمیزاره تو هم تا ساکتی نمیتونی از حقت دفاع کنی یه خودی نشون بده یه رخی براش بیا بزار دستت بیاد چقدر دوستت داره حلقشو بکوب تو صورتش بگو بره گمشه تا به خواسته هات عمل نکرده نیاد طرفت قوی باش اون باید ناتو یه عمر بکشه

الهی من بگردم واسه دلت 😭

باورت میشه رفته بودیم بیرون دیدم این دختر و پسرا دست همو گرفتن منم دلم خواس گفتم شوهرمه چه اشکالی داره اومدم دستاشو بگیرم دستشو کرد توجیبش گفت من از این جلف بازیا خوشم نمیاد

اسی بچه تا گریه نکنه کسی شیر دهنش نمیزاره تو هم تا ساکتی نمیتونی از حقت دفاع کنی یه خودی نشون بده یه ...

تا یه حرکتی بزنم میره به مادربزرگم میگه اونم میاد انقدرگریه و نفرین میکنه به غلط کردن می افتم