2777
2789

جان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ها؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مامان منم، تا یه حرف زشتی میزنه جوابشو میدم میگه من میدونم تو قراره بمیری واسه همین خدا داره یکاری میکنه از چشم بیفتی هی، ازت بدم اومده کلا

اینو با جدیت هم میگه ها همش میگه😂من واقعا خیلی قوی ام با حرفایی ک می‌شنوم تکون نخوردم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری 

حیفه جوونی 

شاید آینده خوبی در انتظارت باشه 

عاقلانه تصمیم بگیر 

بیشتر فکر کن

احساسی نباش

خانوادت گناه دارن

کلی حرف باید بشنون و یک عمر شرمنده حرف و نگاه فامیل و همسایه و مردم باید باشن

باعث تاسفه

این افکار گذرا هست و ارزش فکر کردن نداره

خودتو سرگرم کن با کار ؛آشپزی؛ تفریح ؛دوستات ؛خانواده و....

خدا نکنه انشالله خداوند با عظمتش و وحدانیتش به کمک شما بیان و غم رو از دلت بردارن

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری ...

مشکلم خانواده هست 

من بیست سالمه بچه نیستم 

بچه ای که کبود و پدر معتاد داره دهنش پر خونه 

این حرفا همش الکی جهنم زمانی معنا داره که فرد حق انتخاب داشته باشه نه همچین بزور

ببین در کل امثال ما وقتی زنده ایم شاید پشیزی ارزش نداشته باشیم و هر بلایی سرمون بیاد مهم نباشه ولی اگه خودکشی کنیم عذاب وجدان میگیرن والدین یه عمر، بعضی وقتا منم فک میکنم وقتی باعث میشن با عذاب زندگی کنم بذا یکاری کنم یه عمر عذاب وجدان داشته باشن و همونجوری بمیرن، ولی باز میبینم حیفم، خیلی حیفم واسه اونا خودمو نابود کنم

به در بیخیالی زدم و شادم فعلا ببینم تا کجا دووم میارم، به هر حال خدارو داریم ما

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..