2777
2789
عنوان

کنکور میشه بیاین

107 بازدید | 19 پست

من امسال دوازدهمم

تابستونم خیلی خوب نبود بدم نبود یعنی روزای سختی داشتیم دست خودم نبود 

به هرحال گذشت 

الانم این هفته یا اون هفته اسباب کشی داریم تا اینم بگذره ( نمیتونم برم کتابخونه ) 

من از یه خانواده ایم که وضع مالی متوسطی داریم یا بهتره بگم ضعیف 

من میخوام حقمو از این دنیا بگیرم به آرزوم برسم🥲

اگه از وسطای شهریور یا اول مهر با یه پایه متوسط شروع کنی میتونی رشته خوب بیاری؟ 

امشب خیلی استرس گرفتم خیلی 

من کیست تخمدانم دارم وقتی استرس میگیرم دلدرد شدید میگیرم الانم همینجورم

ممنونم خواهرانه کمک کنید💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم قطعا میتونی.. روش های درس خوندن و.. بلدی؟ اگه دوست داری درخواست دوستی بده بهت بگم💗

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بلهشروع کردم دست و پا شکسته یه چیزایی خوندم فقط مشکل داشتم توزندگیم

ببین تجربی یکم سخته خوشحالم ک شروع کردی بخون انشاالله ک قبولی نشد سال بعد حجم درسا کمتر میشه قبولی هم راحتر برات

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)