2777
2789

به نظرم نکن چندسال بعد دیگه اصلا پیش خانواده نیستی اگه خیلی سمین کلا قطع ارتباط میکنی

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

نکن اینکارو ...

تو واسه جلب توجه اینکارو میکنی ...

ولی اشتباه اینجاست که خودت فقط مهمی ... 

دنبال راه شکوفایی خودت باش ...

با آسیب زدن به خودت در درجه اول خودت آزار میبینی ... 

درجه اول مسائل تویی نه پدر و مادرت ...

همیشه توی همه کاری اول خودتو ببین 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین داغ داغ اولاده مخصوصن اگه جوون باشه خدا نصیب هیچکس نکنه 😔💔

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
دقیقا مامان منم، تا یه حرف زشتی میزنه جوابشو میدم میگه من میدونم تو قراره بمیری واسه همین خدا داره ی ...

مامان من که اصن هیچی براش مهم نیس واقعا ازدواج کردم یسال هم نرم خونشون نه زنگ میزنه نه خبر میگیره تازه وضع مالیشون امسال خوب نیست رفته بابامو راضی کرده که واسه خواهر نوجوونم ی گوشی چکی بگیرن یعنی من اینو امروز شنیدم ای حرص خوردم

مامان من که اصن هیچی براش مهم نیس واقعا ازدواج کردم یسال هم نرم خونشون نه زنگ میزنه نه خبر میگیره تا ...

نه بابا حرص نخور گوشی منم سه و نیم میلیون تومنه بابام رفت اون روز واسه داداش ۱۳ سالم گوشی ۳۰رمیلیونی گرفت منی که ۱۸ سالمه یدونه گوشی تا حالا برام نخریدن.. حتی یدونه

بعدم که خداروشکر سر خونه زندگی خودتی راحتتری، حذفش کن از زندگیت توام دیگه، نرو سراغش تا نیومده سراغت تو به اون نیازی نداری.. انشالله خودت بچه بیاری بشی بهترین مادر و بشه همه کست

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

نکن اینکارو ...تو واسه جلب توجه اینکارو میکنی ...ولی اشتباه اینجاست که خودت فقط مهمی ... دنبال راه ش ...

جلب توجه نیست 

من بیست سالمه گواهی نامه میخوام آیا جرمه 

بدن کمبود بسه هر چی به خدا امیدوار کردم خودم رو 

هیچ کدوم از فامیل خونه ما نمیان آنقدر که اخلاق مزخرف دارن

برای دختر کسی ناراحت نمیشه

عزیزم میگم تجربه دارم

خودمم یه زمانی افسردگی شدید داشتم و چندباری هم خواستم خودم رو بکشم

یه نگاهی به اطرافیانت کن فکر میکنی بهت اهمیت نمیدن ولی میدن! شاید با نشون دادن احساسشون مشکل داشته باشن ولی اینو بدون مادری که نه ماه تورو توی شکمش نگه داشته دو سال بهت شیر داده و هر وقت مریض بودی بالا سرت بوده و بیخوابی کشیده یا پدری که هر روز برای اینکه برای خانوادش پول حلال بیاره زحمت میکشه چطور میتونه از مرگ دخترش شادی کنه؟ کمرشون میشکنه نابود میشن

ٖؒ﷽‌هرچـہ خـבا خواست هماט میشوב هرچـہ من آט خواست نـہ آט میشوב‌ٖؒ﷽

خودکشی گناه نیست 

یه نوع مرگه که بعضی ها اونجوری میمیرن و لابد تو تقدیرشون بوده 

اما واسه آدماییه که نتونستن واسه زندگی کردن بجنگن

درحالی که اگه نمیتونی زندگی کنی لیاقت مرگ و به دست نمیاری و نمیتونی انتظار گل و بلبل بعد از مرگ رو داشته باشی

و اگه میخوای خانوادت و تنبیه کنی یه نگاه کن ببین اونقدر لیاقت دارن که زندگیت زندگی که متعلق به اونا نیست و فداشون کنی ؟

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
کسی سمت من نمیاد اون زمانم باید با یه شوهر بدتر از خانوادم سر کنم

برو سرکار شوهر چیه بابا

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
کسی سمت من نمیاد اون زمانم باید با یه شوهر بدتر از خانوادم سر کنم

کی گفته شوهر آینده بده؟؟ مگه علم غیب داری؟

گلم این فکرا زود گذره ممکنه من ۱۰ دقیقه دیگه زندگیم رو خدا ازم بگیره ولی با خودکشی هم خودم شرمنده میشم هم خانوادم رو شرمنده و داغون میکنم

مطمئن باش همه سختی و بد بختی دارن و هرکسی مشکلش براش بزرگه اما بعضیا بروز نمیدن و خیلی شاد میبینیشون

زندگی آینده و همسر آینده هم به طور کامل دست خودته

اگه دختر خوبی باشی حتی اگه تو فقیر ترین و بد ترین خانواده باشی خدا بهترینش بهت میده سعی کن نرنجی از کسی و کسی رو از خودت نرنجونی

ولی شرمندگی پیش خدا و عذاب جهنم غیر قابل برگشته 

خودکشی یعنی دخالت تو کار خدا یعنی گناه کبیره یعنی بستن همه ی پنجره ها یعنی داغ رو دل خانوادت یعنی عمر تباه و سیاه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

نه بابا حرص نخور گوشی منم سه و نیم میلیون تومنه بابام رفت اون روز واسه داداش ۱۳ سالم گوشی ۳۰رمیلیونی ...

اخه این نوجوونه الان کسی حریفش نیست از بس گند اخلاقه حالا گوشی هم گرفتن دیگه نور علی نوره

خودم سر همین بیخیالی های مادرم اجباری سوهرم داد منم دیدم راهی ندارم با همسرم کنار اومدم اونم کجا تو خونه مادرش با مادرشوهرم زندگی میکنم این ماهو شوهرم شبکاره پیش مادرش اصن راحت نیستم چون باردارم مجبوری میام خونه مادرم یعنی قشنگ داستان از اینجا رانده و از انجا مانده داستان زندگی منه 

کی گفته شوهر آینده بده؟؟ مگه علم غیب داری؟گلم این فکرا زود گذره ممکنه من ۱۰ دقیقه دیگه زندگیم رو خدا ...

از دست خانواده ام میخوام برم 

بدن کمبود و دهن پر خون چه انتظاری داری

اینا همش حرف این همه سال از خدا کمک خواستم کجا بود کجا کمک کرد

جهنم زمانی که فرد اختیاری داشته باشه فعلا که بنده خدا اختیار گرفته 

همسر آینده بده چون ازدواج اجباری تو خانواده ما دختر حق انتخاب نداره

خودکشی گناه نیست یه نوع مرگه که بعضی ها اونجوری میمیرن و لابد تو تقدیرشون بوده اما واسه آدماییه که ن ...

تو کدوم دین و مذهب گفته خودکشی گناه نیست؟؟

چرا فتوای الکی میدین؟؟؟

کدوم دین میگه خودکشی یه نوع مرگه و تو تقدیرته؟؟؟

تقدیر یعنی سرنوشتی الهی ، خدا کجا گفته تو چه منبعی هست که خدا گفته گناه نیست؟؟

یه آدم بالغ با هر دینی هم میگه و میفهمه که اشتباه و گناهه 

اونوقت شما میگی گناه نیست!!!!؟؟؟؟

خدا گفته خودکشی یه نوع مرگه؟؟؟ گفته تو تقدیرته؟؟؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸