2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال دارم لطفا فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 59 پست
چقد منتظر بمونم یه هفته شده

عزیزم پس همو ندیدین درسته؟ تازه قرار بود که همو ببینین که این اتفاق افتاد.

نباید اصلا پیام میدادی.ولی مهم نیست .به نظرم منتظر باس.تو این شرایط که نمیتونه فکر ازدواج باسه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

عزیزم پس همو ندیدین درسته؟ تازه قرار بود که همو ببینین که این اتفاق افتاد.نباید اصلا پیام میدادی.ولی ...

والا من دیدم این اتفاق افتاده فقط ی تسلیت ساده دادم فک نمیکردم بی جنبه باشه .پس کنسل میکنم 

لطفا لایک نکنید .سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پس همو ندیدین درسته؟ تازه قرار بود که همو ببینین که این اتفاق افتاد.نباید اصلا پیام میدادی.ولی ...

همو ندیدیم درسته 

ولی ی پیام چیه که انقد جوگیر بشه طرف .تا الان که جواب نداده منم سرد شدم .تا کی منتظر بمونم وقتی طرف یه زحمت جواب ب خودش نداده 

لطفا لایک نکنید .سپاس
والا من دیدم این اتفاق افتاده فقط ی تسلیت ساده دادم فک نمیکردم بی جنبه باشه .پس کنسل میکنم

ربطی به جنبه نداره.بعضی مردا اینطورن.

شما هم چند روز دبگه صبر کن اگر خبری نشد دبگه بهش فکر نکن

یاشاسین آذربایجان💓✌

منه مجرد میدونم این اقا بچه داره

مناسب شما نیست

فردا روز مشکلات بچه هم اضافه میشن

و ده سالم ازت بزرگتره

سین نمیزنه! تحفه!!!!! 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بعضیا کسی از فامیلاشون فوت کنه یهو ۵۰۰ ۶۰۰ تا پیام تسلیت یا حتی اتفاق خوبی بیوفته همین اندازه پیام تبریک میاد

واقعا هم جواب دادن سخته

هم ممکنه درگیر و ناراحت باشه یا کم کم داره جواب میده یا کلا بیخیال جواب دادن شده 

بزار ببین چند روز دیگه هم پیام میده

حس نمیکنم پشیمون شده باشن درگیرن 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما