2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال دارم لطفا فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 59 پست
من ازین ناراحتم که جواب پیامکی که ب صورت رسمی داده بودم و اصلا صمیمیتی توی پیامک نبود رو باید میداد ...

یعنی ادم بی تربیت. کثافط.خیلی نچسب .بی شعور.نفهم.بازم بگم.ولش کن .تو هم زنگ زد یا اسمس داد جواب نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا نمیتونم قضاوت نکنم الان ازش بدم اومده ولی مودب بود صحبت کردنی حس میکنم خیلی بیشعوره ک جو ...

منم مثل تو حساسم ولی این مورد تو به نظرم منطقیه و تو رود واکنش نشون میدی. به زندگیت برس اونم هر موقع خواست پیگیری میکنه نخواست هم بیخیال ایشالا بهترش

زندگی جاری است ...

این چه حرفیه؟؟؟ یعنی به هر دلیلی کسی طلاق بگیره حق رندگی نداره؟

نه چرا نداره خب با یکی مثل خودش که تجربه شکست داره ازدواج کنه

بعدشم من در طول زندگیم هر مردی رو دیدم ازدواج دوم کرده بعد طلاق نمیگم بده بد بوده ولی یه جای کارش میلنگیده که پاشنه آشیل قلب و روح وروان زنها بوده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نه چرا نداره خب با یکی مثل خودش که تجربه شکست داره ازدواج کنهبعدشم من در طول زندگیم هر مردی رو دیدم ...

نه عزیز همیشه هم همین نیست.زن بد و ناسازگار هم خیلی زباده.

همیشه مردا بد نیستن.

یاشاسین آذربایجان💓✌

به نظرم تسلیت رو باید با تماس تلفنی گفت نه پیام وبهتر بود به مادرشم زنگ بزنی و تسلیت بگی

اخه واسطه خالش بود مامانم ب خالش تسلیت گفت 

ولی مادرش رو نه 

چون مادرش تماسی نگرفته بود از ابتدا 

لطفا لایک نکنید .سپاس
نه عزیز همیشه هم همین نیست.زن بد و ناسازگار هم خیلی زباده.همیشه مردا بد نیستن.

نگفتم همه بد هستن فقط امکان اینکه ایشون برای زندگی مناسب نباشه بیشتر از سایرین هست مگه آدم سالی یبار قرار ازدواج کنه 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اخه واسطه خالش بود مامانم ب خالش تسلیت گفت ولی مادرش رو نه چون مادرش تماسی نگرفته بود از ابتدا

خب به خودشم باید تماس میگرفتی و تسلیت میگفتی به هرحال عزا دارن باید تماس میگرفتی تسلی میشدی .به نظرم یه تماس بگیر اگه دیدی رفتارش خوب نبود دیگه پیگیرش نشو 

خب به خودشم باید تماس میگرفتی و تسلیت میگفتی به هرحال عزا دارن باید تماس میگرفتی تسلی میشدی .به نظرم ...

با توجه ب اینکه پیامم رو جواب نداد تماس بگیرم خیلی زشت میشه برام 

لطفا لایک نکنید .سپاس
بعضیا اینجور وقتا انتظار دارن آدم حتما تلفنی تسلیت بگه نکنه اینجوری بوده؟

من نمیدونم واقعا .دیگه من پیامکی تسلیت گفتم .تلفن بزنم فک می‌کرد چه خبره .همینم جوابی نداد

لطفا لایک نکنید .سپاس
من نمیدونم واقعا .دیگه من پیامکی تسلیت گفتم .تلفن بزنم فک می‌کرد چه خبره .همینم جوابی نداد

منم اگه بودم پیامک می دادم ولی بعضیا انتظار تماس دارن. در هر صورت هیچ کاری نکن ممکن هم هست منصرف شده باشن و به اون خاطر جواب نداده باشه