دیشب یه تاپیک بود من گفتم یه دختر ۳ ساله دارم الانم دو قلو باردارم چند تا کاربر ریختن سرم اره بزا اره فلان کن 🤣🤣🤣😐خب به شما چه ؟؟؟ عقل دارم حتما خودم و همسرم میتونیم تامین کنیم که اقدام کردم دیگه غیر اینه ؟ مگه شما نون و آب بچه مردم رو میدید ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من یکی کمه یا نیارین یا از یکی بیشتر باشه ،رفتیم بیرون بچه های من دو تا هستن با هم بازی می کنن ،یک زن و شوهر کنارمون بود یه بچه داشتن ،این همش میومد با بچه های من بازی ،حتی وقت ناهار هم نرفت ،به زور اومدن بردنش
یا یه نمونه دیگه همسایمون یه بچه داره این همیشه خونه ماست ،چون تو خونه حوصلش سر میره
به نظر من یکی کمه یا نیارین یا از یکی بیشتر باشه ،رفتیم بیرون بچه های من دو تا هستن با هم بازی می کن ...
متاسفانه همینه من هم دلم واسه بچه ام میسوزه ولی کسایی مثل من که ناچارن به تک فرزندی ، از صحبت درباره بچه بعدی عذاب میکشن، گاهی چنان دلم شکسته که بغضمو خوردم و تو تنهاییم هق هق گریه ام بلند شده و آه کشیدم .
لطفا هیچوقت به تک فرزند دارها یا کسایی که بچه ندارن نگید بچه بیار .
تو رو اصلا نمیشناسن. دلشون واس بچه هایی که تو این مملکت ب دنیا میان میسوزه. ما سه تاییم. من خودم بنظرم زیادیم. عملا چیزی بهمون نمیرسه. اوضامون خوب نیس. اگر شما ثروتتون زیاده حقتونه نوش جونتون. زیاد بیاریدم طوری نیست و خداروشکر از پس تربیتشون هم برمیاین
عزیزم منظورم به شما نیست به کسایی که یقه پاره می کنن و دلیل میارن برای یه دونه بچه داشتن و بقیه رو ...
فدات عزیزم، نه از شما ناراحت نشدم ، کلی گفتم
وگرنه پدر و مادر میبینن که تک فرزندی برای بچه سخته ، اکثر کسایی که دیدم تک فرزند دارن مجبورن و یا شرایط مالی بچه دوم ندارن یا ناباروری و سخت باروری که قیدشو زدن .