2777
2789
عنوان

خدایی تعداد بچه دیگران به شما چه ربطی داره 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من یکی کمه یا نیارین یا از یکی بیشتر باشه ،رفتیم بیرون بچه های من دو تا هستن با هم بازی می کنن ،یک زن و شوهر  کنارمون بود یه بچه داشتن ،این همش میومد با بچه های من بازی ،حتی وقت ناهار هم نرفت ،به زور اومدن بردنش

یا یه نمونه دیگه همسایمون یه بچه داره این همیشه خونه ماست ،چون تو خونه حوصلش سر میره 

مرسی عزیزم هنوز انتخاب نکردیم

به سلامتی

من خیلی پروسه اسم انتخاب کردن برای نوزاد رو دوست دارم.

خوش به حال اطرافیات.  چه ذوقی دارن

چه حالی میکنن.

زحمت ها برای شما و پدرشون هست. ذوق کردن برای اطرافیان. 

شیرینیشون هم واسه همتون.😍😍😍😍🥰🥰😘

لطفا اسم انتخاب کرديد منو تگ کن و بهم بگو

به نظر من یکی کمه یا نیارین یا از یکی بیشتر باشه ،رفتیم بیرون بچه های من دو تا هستن با هم بازی می کن ...

عزیزم 

کاملا درست میگی.

خواهرزاده من به مادرش گفته می دونی همه پدر و مادرها دو تا بچه دارن؟

به نظر من یکی کمه یا نیارین یا از یکی بیشتر باشه ،رفتیم بیرون بچه های من دو تا هستن با هم بازی می کن ...

متاسفانه همینه من هم دلم واسه بچه ام میسوزه ولی کسایی مثل من که ناچارن به تک فرزندی ، از صحبت درباره بچه بعدی عذاب میکشن، گاهی چنان دلم شکسته که بغضمو خوردم و تو تنهاییم هق هق گریه ام بلند شده و آه کشیدم .

لطفا هیچوقت به تک فرزند دارها یا کسایی که بچه ندارن نگید بچه بیار .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چرا باید دلشون برای بچه های من بسوزه خب 😐

تو رو اصلا نمیشناسن. دلشون واس بچه هایی که تو این مملکت ب دنیا میان میسوزه. ما سه تاییم. من خودم بنظرم زیادیم. عملا چیزی بهمون نمیرسه. اوضامون خوب نیس. اگر شما ثروتتون زیاده حقتونه نوش جونتون. زیاد بیاریدم طوری نیست و خداروشکر از پس تربیتشون هم برمیاین

متاسفانه همینه من هم دلم واسه بچه ام میسوزه ولی کسایی مثل من که ناچارن به تک فرزندی ، از صحبت درباره ...

عزیزم منظورم به شما نیست به کسایی که یقه پاره می کنن و  دلیل میارن برای یه دونه بچه داشتن و بقیه رو منصرف میکنن

ببخشید اگه ناراحت شدی هیشکی از دل کسی خبر نداره

عزیزم منظورم به شما نیست به کسایی که یقه پاره می کنن و دلیل میارن برای یه دونه بچه داشتن و بقیه رو ...

فدات عزیزم، نه از شما ناراحت نشدم ، کلی گفتم

وگرنه پدر و مادر میبینن که تک فرزندی برای بچه سخته ، اکثر کسایی که دیدم تک فرزند دارن مجبورن و یا شرایط مالی بچه دوم ندارن یا ناباروری و سخت باروری که قیدشو زدن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ