یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه لاشی نیست.مشکل هم ازتو نیست.فقط گاهی ادما سبک زندگیشون و اخلاقشون به هم نمیخوره.دو نفر برای هم شدیدا سمی و آزاردهنده هستن ولی با ادم های دیگه سازش بیشتری دارن و خوشحال و خوشبختن
ادما اون تصویری از خودشونو نشون بقیه میدن که میخوان بقیه از خودشون ببینن
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
نمیدونم مردی که بده و حس ناامنی میده .....ممکنه واسه کسی دیگه خوب باشه؟
شخصیت ادما رو نمیشه تغییر داد و فردی که ادم سالمی هست از لحاظ رفتار و طرز تفکرش نمیتونه بیاد رفتاری خلاف ذاتشو نشون بقیه بده و همینطور برعکس اونی که ذهن و فکر و رفتاری بیمارگونه ای هم داره نمیتونه بیاد رفتار سالمی از خودش بجا بزاره
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.