2777
2789
عنوان

عجیبه خیلی عجیبه

163 بازدید | 10 پست

میخوای بخوابی ، خوابت نمیبره . میخوای بری بیرون اما خوابت میاد. وقتی میری بیرون به طور متوسط هر دو دقیقه یه بار یه دعوا می بینی . همه جا انگار خاک مرگ پاشیدن هیچ شور و شوقی نیست. تو خونه میخوای کتاب بخونی حسش نیست. فیلم میخوای ببینی بعد ده دقیقه خسته میشی. سه ماه تابستون به این شکل گذشت فردا هم اول پاییز باز باید قیافه اساتید رو تحمل کنی

وای استرس دانشگاهووو دارم ترم اولی ام 🥲🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همینطور 😶‍🌫️🫠

چه رشته ای بودی؟ من ریاضی

حتی هنوز نمیدونم چه رشته ای قبول میشم🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

انسانی فقط خدا کنه انتخاب اول قبول بشم خیلی دوسش دارم 🥺

ایشالا قبول میشی توکل به خدا❤️

برا منم دعا کن من حتی بین چند تا اولویت اولم نمیدونم کدومو دوست دارم 🥲😂 یه عالمه هم تحقیق کردم درباره ی رشته ها و ...

ولی همش به انتخلاب رشتم شک دارم🥲

ایشالا قبول میشی توکل به خدا❤️برا منم دعا کن من حتی بین چند تا اولویت اولم نمیدونم کدومو دوست دارم � ...

ان شاءالله اون چیزی که دوسش داری قبول بشی ❤️دیگه الان تنها کاری که از ما بر میاد فقط دعا کردن هست ❤️

کجا انتخاب رشته کردی ؟ 

من بنیاد شفیعی 

ان شاءالله اون چیزی که دوسش داری قبول بشی ❤️دیگه الان تنها کاری که از ما بر میاد فقط دعا کردن هست ❤️ ...

ممنون عزیزم❤️ 

دقیقا من به هرکی دستم میرسه میگم برام دعا کنه 😂

من خودم انتخاب رشته کردم ولی ام اس بوک ثبت نام کرده بودم بعضی از سوالامو پرسیدم ازشون