2777
2789
عنوان

چرا همه بهم بی احترامی میکنن

96 بازدید | 11 پست

من خیلی دختر آروم و صبوریم هیچوقت سرکار با هیچکی مخصوصا مشتری صحبت نمی‌کنم ولی همه یه جوری دلمو میشکونن و ناراحتم میکنن خیلی از این قضیه ناراحتم خیلی تو خلوت غصه میخورم منی که با هیچکی کار ندارم به هیچکس بدی نمیکنم چرا باید همه بهم چی بگن و بهم بی احترامی کنن من شنیونکارم مثلاً یه سالن کار میکنم سالندار جلو همه میگه شنیون کار آوردم کارش عالیه بیا پیشش آموزش ببین تو هنوز خیلی کار داری یا زلف میزنم الان پیام داده عکس زلفت نداشتم خیلی بده در صورتی که همونجا مشتری کلی خوشش اومد و حتی سالندار هم گفت خیلی خوب شده ولی تو عکس بد افتاده یا مشتری اصلا از میکاپی ک سالندار انجام داده بود خوشش نیومده بود داشت گریه میکرد بعد همشون ریختن سر من که تقصیر توسعه لفتش میدی آخه من چ گناهی کردم همه عقده هاشون سر من خالی میکنن از طرفی به پول این کار نیاز دارم هزار بار هم از اینجا رفتم باز منو برگردوندن ولی همش ناراحتم میکنن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه که صبوری و سمت و مظلوم مشکله خودم هم اینطور فکر میکردم ولی دیدم باید به جاهایی از حقم دفاع کنم و سفت و سخت باشم و برای هر چیزی ناراحت نشدم و همون موقع جوابش رو بدم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

عزیزم از اونجا دربیا احتمالا باهات لجن :/

حتی مشتری؟ حس میکنم همه از من بدشون میاد نمی‌دونم چرا خیلی هم بی آزارم خیلی ساکتم یه گوشه می‌شینم اصلا صحبت هم نمیکنم 

خوب آرومی زورشون بهت میرسه چند بار که حلوشون دربیای جواب بدی اکی میشه

متاسفانه نمیتونم از بچگی اینجوری بزرگ شدم ترس از صحبت کردن و دادو بیداد دارم گوشه گیرم اصلا نمیتونم آدم جنگی و دعوایی باشم