2777
2789
عنوان

ازدواج توی سن کم 😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 66 پست
همه گفتن جدا شو. ولی من میگم. کاریه که شده. تو هم ازدواج کردی اگه ادم خوب و سالمیه. برا زندگیت تلاش ...

ممنونم مرسی 

مرسی از حرفای زیباتون چشم من تلاشم و میکنم بی زحمت آیدی اون کانال رو میفرستین؟

💙

تنهایی نه نمی ذاره بله با تحصیل و اینا مشکلی نداره حتی خرید هم میگه به شاگردم بگو برای کوچک ترین کار ...

ببین کم کم حل میشه از تحصیل شروع کن 

اگه دیدی درست شد ادامه بده وگرنه ادامه نده همیشه که بچه نمیمونی تو یه خانم عاقل و بالغ زندگیت هستی و تو هم سهم داری مدیریت خونه با توعه و باید کارای شخصیتو خودت انجام بدی

منم بیس سالم بود شوهرم کنترل گری شدیدی داشت درسمو ادامه دادم تا فوق خوندم تو این چندسال یاد گرفتم حتا نصف شب بیرون برم چطور و چجور رفتار کنم

پیشنهادم بهت اینه از درس شرو کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا مشکل دیگه نیست خانوادشون که آدمای به ظاهر خوبی هستن ولی اصلا نمی ذاره من بیرون برم تنهایی

عزیزم بنظرم مشکلتون ب مرور حل میشه همسرمن هم اوایل دوست نداشت تنها جایی برم البته درو اینا رو قفل نمیکردا. ولی همیشه ام میگفت ب تو اعتماددارم. گرگا بیرون زیاد شدن.  منم صبوری کردم چند وقت. بعد کارش میگفتم حوصله ام سر رفته میرفتیم بیرون خرید و..کم کم متوجه شد که پوشش و رفتار من ب گونه ای هست که ب هیچ کس اجازه جسارت ب خودم رو نمیدم. و وا داد  خودش میگه همش باید بری بیرون فلان جاها بری کارای اداری رو یاد بگیری  خودت باید گلیم خودتو از اب بکشی بیرون و.... اوایل یسری مردا میترسن عشقشونو از دست بدن. یکم سخت گیر میشن. کم کم میبینن خبری نیست برمیگردن تنظیمات کار خانه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
نه واقعا مشکل دیگه نیست خانوادشون که آدمای به ظاهر خوبی هستن ولی اصلا نمی ذاره من بیرون برم تنهایی

مردا یاد گرفتن میخوان بگن عاشق هستن این اداها در میارن.به نظرم باهاش دوستانه حرف بزن بگو بعد میخوام بچه دار بشم ببرمش خرید ببرمش پارک مگه میشه اینجوری.ببین چی میگه عزیزم.

عزیزم بنظرم مشکلتون ب مرور حل میشه همسرمن هم اوایل دوست نداشت تنها جایی برم البته درو اینا رو قفل نم ...

خداروشکر که مشکلتون حل شد همیشه به شادی باشین 

دعا کنین مشکل منم حل بشه هرچه زودتر خودمم تلاش می‌کنم مرسی از نکاتتون❤️❤️

💙

مردا یاد گرفتن میخوان بگن عاشق هستن این اداها در میارن.به نظرم باهاش دوستانه حرف بزن بگو بعد میخوام ...

خودش که میگه وقتی من و تو به بلوغ کافی نرسیدیم و آمادگی کافی پیدا نکردیم نباید بچه دار بشیم

در کل حرفای قشنگی میزنه رفتار خوبی داره تقریبا اما این مشکل قفل کردن در و محدودیت ها اذیت کنندس

💙

عزیزم همین سایت و ی ذره بالا پایین کنی متوجه میشی. تو اطرافمون چه مردایی پیدا میشن  وقتی. میگی همه چیزش خوبه جز این مورد. بنظرم ارزش صبر و تلاش برای بهتر شدن رو داره.  فک میکنی اگه  چند سال دیگه ازدواج میکردی. ی ادم همه چیز تمام گیرت میومد. بلاخره هرکسی ی عیبی داره  باید خوبی هاشونو ببینیم و تلاش کنیم خصلت های بدمون رو درکنار هم کاهش بدیم  زن و شوهر مکمل هم هستن اگر کامل بودن که نیازی ب همسر نداشتن. خدا زوج ها رو کنار هم قرار میده تا در کنار هم ب کمال برسن .

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزم همین سایت و ی ذره بالا پایین کنی متوجه میشی. تو اطرافمون چه مردایی پیدا میشن وقتی. میگی همه چ ...

شما خیلی خوش صحبت هستین 

ممنونم که وقتتون و در اختیارم گذاشتین 

من که بهش فرصت میدم برای بهتر شدن و امید دارم برای آینده بهتر 

💙

خودش که میگه وقتی من و تو به بلوغ کافی نرسیدیم و آمادگی کافی پیدا نکردیم نباید بچه دار بشیمدر کل حرف ...

به نظرم با رفتار خوب و حرف زدن باهاش این مشکل حل کن انشالله حل میشه چون دوست داره ببینه اذیتی کوتاه میاد.انشالله زودتر این مشکلت حلشه عزیزدلم😘❤️

سعی کن اعتمادش رو‌ جلب کنی با عشق و محبت هیچ‌ چیز مثل تایید مردا رو خر نمی کنه نمی تونم بگم کار درست ...

یه نگاه به تاپیکای قبلش بنداز😕 یه الف بچه این همه آدمو گیر اورده😑

🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚