2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی دبیرستان بودم با پسری آشنا شدم خیلی از درس عقب افتادم با اینکه درسم خوب بود بعدش کلاس کنکور شرکت کردم میپیچوندم نمی‌رفتم باعث شد کنکور قبول نشم سرنوشتم عوض بشه شاید اون موقع ها بهم خوش می‌گذشت ولی الان یه دنیا پشیمونم یه دنیااااااا

در حد مرگ درس می‌خوندم،خط به خط کتابها را حفظ بودم ،این قدر به خودم فشار آوردم و این قدر استرس داشتم که سال آخر کم آوردم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

رفیق بازی نکنم ... من قصر دررفتم ... ولی یدوره ای تو جو دوستا خیلی اتفاقات بد برام افتاد سعی کن اگر رفیق بازی هم میکنی تو جو خوب قرار بگیری و اینکه تو الان بچه ای تا ۱۸ هرچقدرم بگی بزرگ شدم فقط توهم پس صدتو برا درست بزار خودتو بکش دانشگاه تاپ بری بعد هر کاری دوست داری انجام بده روزای طلاییتو از دست نده

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

اینکه اون دوستایی که پشت سرم چرت و پرت گفتن و چیزی نگفتم بعد سال ها دوست دارم برگردم به همون زمان و جواب دندون شکن بدم بهشون 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اینکه تحت تاثیر جو منفی مدرسه قرار گرفتم و باعث اضطرابم شد نتونستم اونجور که باید برا کنکورم تلاش کن ...

مدرسه و ادمایی که توشن خیلی بده واقعا حداقل شاید جایی که من بودم همه حسود بودن واسه همین من اینطوری فکر میکنم

وادیِ فراق!