اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی اهدای خون در واقع خون تمیزت هم داره میره ولی تو حجامت فقط اون قسمت از خونت که باید بره میره ، به عنوان کسی که هر دوشون رو انجام داده میگم حجامت بهتره جدا از اینا باعث میشه پوستت هم بهتر و شفاف تر بشه ، حتی باعث افزایش قد اینا هم میشه
معلومه حجامت .حجامت فقط یکم از خون آلوده و بیمارت رو می بره و خودش هم پیشگیری هست هم درمان ولی اهدای خون یه نوع ایثار هست که از سلامتی خودت میگذره واسه نجات جون بقیه البته ثواب و اجر اخروی داره ولی ممکنه بهت حتی ضرر هم بزنه ولی چون قابل توجه نیست و نفعش برای بقیه بیشتره اشکال شرعی نداره ثواب هم داره مثل اهدای کلیه
من انجام میدم خودم .نه عوارض نداره بعدش هم خیلی حالت خوب میشه و سبک میشی دردم نداره ،چند تا خراش هست دو روزه جاش میره بادکش قبلش هم باعث میشه اصلا چیزی حس نکنی .قبلش اگه بیست روز رعایت کنی سرخ کردنی نخوری وچیزایی که خون رو رقیق می کنه مثل زرشک بخوری و رب انار و....یا شربت مصفی خون بگیری ازانلاین شاپ ها یا عطاری بخوری اثرش خیلی بیشتره .یادت باشه پریود نباید باشی .شب قبل و بعدش رابطه نداشته باشی .غسل واجب هم گردنت نباشه .روز جمعه و بعضی روزهای دیگه هم حجامت خوب نیست داخل نت تقویم حجامت نگاه کن یه روز خوب برو انجام بده